Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Načelnik Bećirević je jedan od rijetko sposobnih načelnika, mnogo je toga uradio da se neke stvari pomjere sa mrtve tačke i vidi se da se čovjek trudi da od Općine Centar načini organ uprave koji služi za primjer drugima
Svaka cas i to su stvari koje se trebaju uraditi i koje su pozitivne za nas grad ... nacelnik opcine Centar je jedan od rijetkih koji gleda kako da zivot u njegovoj opcini bude bolji ...
Sramota je da glavni grad drzave nema cestit park
Bravo nacelnice, ne dozvoli da nam beton bude svuda. Zelenila je malo, i ovo sto imamo neka se cuva....
I ovo su te male stvari koje poboljsavaju zivot gradjana. Mngo je bitnije nego sto to ljudi misle. Svaka cast.
Pamtno ulaganje, a ujedno i lijepa vijest za procitat.
Kada jedan nacelnik u ovakvim teskim trenutcima uspije da pronade sretstva i mogucnost da se izgradi jedan ovakav parka,koji ce nam svima dobro doci,njegov rad zasluzuje paznju i postovanje !!
Pored svih desavanja, nacelnik Becirevic opet nalazi i sredstva i projekte koje ce poduprijeti. Odlicna vijest, lijepo je vidjeti ovako nesto.
Taman za narkomane da imaju ljepsi park, svaki put kad sam gore prosao drogiraju se extremno
Ovo su lijepe vijesti sigurno,konacno se neko sjetio da i ovo napravi. Svaka cats za gosp Becirevica !!
Napokon nešto fino da se desi :)))