Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam ko je bolje a ko gore od tihmudonja prošao....znam samo da smo mi (narod) najgore prošli...standardno :)
LISTA NOVCA SA KOJIMA STRANKE RASPOLAZU 1) HDZ MILIJARDU I 479 MILIONA MARAKA 115 000 GLASOVA NA IZBORIMA 2)DF 421 MILIONA MARAKA 150 000 GLASOVA NA IZBORIMA 3) SDA 168 MILIONA MARAKA 300 000 GLASOVA SVAKA CAST BAKIRE DOBRO ZNAS RACUNAT
da ne bi dolazilo do sličnih situacija, nadam se da ćemo već iduće izbore održati u zasebnoj bošnjačkoj federalnoj jedinici i zasebnoj hrvatskoj federalnoj jedinici. Tako neće niko nikoga oštetiti ni prevariti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ukupni budžet ministarstva finansija u 2014. iznosio je 1,05 milijardi KM,to znaci da samo iz ovog ministarstva hdz-e ima deset puta vise novca nego svih pet ministarstava koje drzi sda sa iznosom od i 168,37 miliona KM.Svaka cast Bakire svako bi sa tobom pregovarao kad si toliko plitak
hebo te dan ja od svih komentara pročitao bar 4 koji podržavaju SDA a 83 koji ne podržavaju. pa hebo te ko je onda glasao za SDA u pm.....
Ljepotan do ljepotana :)
Ja kako ovo kontam svi su oni dobro prošli ovdje je opet narod najebao , sta mi imamo od svega ovoga niko se ne pita ni jednog spomena o narodu o boljem zivotu itd... Tako da ne zamarajte se oni su super prosli spremite se na 4 godine guzacine i nemanja !
IPAK OSTAJE ČINJENICA ( DOKAZIVA ZA TRI MJESECA), DA SU hdz I sda POTPISALE UGOVOR SA ĐAVOLOM - MISLIM NA FEDERACIJU-.
činjenica.... dokaziva za tri mjeseca... hahhaha :D pa hajd evo da te čovjkek nešto i sasluša, al mislim.. :D bake istjero po svom, to je jedina činjenica za sad.
bake king! istjera na kraju po svom! hdz i df po pet ministarstava, i ovo na koje će uticat direktno sda. svaka čast!
Idemo u novu propast.Još dublje...Pripremite se narode da crknete od gladi.
Usput da dodam jos nesto, jeste li znali da je isplata penzija trebala i morala biti 6.3.2015? Kad je bila? Bila je tek 10-og. Meni moj patriotiza nista ne znaci dok ja visim na birou 10 godina, nemam posla, zdravstveno a bogami ni zdravlje. I kako cu ja napravit kucu, kupit zemljiste, nac zenu, dobit dijete? A?
Vise od 20 godina smo u konstantnom propadanju, prije svega kao narod, sirotinja i bijeda, pa onda kao drzava. Nakon sto sam procitao sve ovo postalo mi je jasnije nego ikad da od FBiH nema nista. Propast i unistenje. Eh sad, prije nego me ove usrane lazne patriote napadnu, nek prvo razmisle o svemu. Nek razmisle kakvim bijednim zivotom zive i koliko je debelo to sljepilo koje ih cini tzv. patriotama. Solucije su sljedece: Treci entitet ili ukidanje svih ''granica'' unutar BiH, odnosno unitarizacija kompletne BiH. U slucaju da ove prethodno nabrojane solucije ne mogu bit dogovorene (a sta to u BiH moze da se dogovori?) razlaz. Tako je narode glupi, RAZLAZ. Trebamo li mi, nasa djeca i djeca poslije njih da patimo i trpimo, gladujemo i visimo na birou veci dio zivotnog vijeka? Uhljebljeni jebe se vama, vi ste svakako protiv svega sto obicnoj sirotinji moze bolje donijeti u zivotu. Dok se nesto dogovori prodjose mjeseci, a sirotinja nema sta da jede nit cime da se lijeci kad oboli.
Sta je sugo uhljebljena? Radije ces glumit patriotu nego pozelit narodu da zivi bolje. Stoko jedna prljava, s takvim ljudima jos ce iducih 200 godina ovako da bude.
E BAKIRE PAS JA BIO AKO IKADA VIŠE IKO OD MOJIH GLASA ZA TEBE. NA DNEVNIKU D SI SE TOLIKO PROSIPAO DA ME JE BILO STID GLEDATI. NISI TI BAKIRE NI ZA OPĆINSKOG VIJEĆA A KAMOLI ZA DRŽAVNOG NIVOA.
GDJEEEEEEEEEEEEE BRAAAAAAAAAAAAAT PUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN !!!!!!!!!! http://www.bh-index.com/rusija-na-nogam-nestao-vladimir-putin/
Mislim da je gospodin. Bakir ucinio los potez i da se nece sloziti s njim vecina stranackih clanova . Sto bi moglo znaciti (pucanje stranke) ili los rezultat unutar stranackih izbora stranke koja je vec vidno razjedinjena Ali sa druge strane moze biti i suprotno pa sacekajmo malo vrjeme ce pokazati.
23 puta je rijec KM spomenuta u tekstu ovog clanka 23 puta je rijec miliona spomenuta u tekstu ovog clanka Meni se zamanta od tolikih miliona, jer ja samo imam 5 maraka u novcaniku za danas, a kako stvari stoje daj boze da to budem imao za 4 godine
Prodali ste 2 najvaznija ministarstva najvecem dusmanu bosne onom smradu covicu!! Sram te bilo bakire
eej riđobradi majmune kako te naguziše popiša ti 300 k glasova ove obe stranke nemaju zajedno toliko glasova a popuši ko majmun
sta nama vrijedi ko je koliko dobio, kad ne rade u korist naroda..
Drug moj tako ti je po ustavu nakaradnom odredjeno..Al hajd sve, hocu reci prakticno mi nemamo nista od njih jer ne rade za narod ni 5+5+5 ni 10+2+3 niti bilo kako..a to sto je Bakir bizon ne trebam komentirati, sve vidis.