Vijeće ministara BiH u Splitu
0
Dogovarani smjerovi autoputa prema Dubrovniku
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKBIH dobro zbori!
kakvi smjerovi prema dubrovniku i odakle. jel ima autoput u bosni.
Koji si ti buzdovan i glupson. Takve bi najbolje bilo strpati u bajbukanu jer si opasan po ljudsku vrstu generalno. Hajde smokljane zaludjeni upisi sta skole dok jos imas besplatno sklovanje.
Ovo je bio dogovor Hrvatske i 76 posto evropskog dijela BiH. Onih 24 najsiromasnijih posto vise ne mogu minirati ovakve dogovore.
Treba samo streljati !!! sve je to mafiaaaaaa
http://www.poslovni.hr/vijesti/josip-tomic-nelegalno-smijenjen-i-nije-ostetio-ntf-iz-ploca--150848.aspx
da li joj ga je špiro metnuo??? valjda jeste!
super mi je ovo. trebamo jednom dogovorit se pa sjest jednu noć i probati utroje, sa srbijom..matere mi :)
jao likova
Žiku špirićeve glave yebo mu pas mater u kriva usta sa socijalnim zubima
trebali bi napraviti da je autoput ogradjen, a da su carinske kontrole na BH ulazu/izlazu sa auto-puta....tako da bi se mogao saobracaj odvijati bez prekida
8 000 000 bosnjaka danas zivi u turskoj poslije VISE SRPSKIH etnickih ciscenja BOSNJAKA po sandzaku i crnoj gori od 1915-e godine do 1935-e i OD 1941-e DO 1996-e! sto znaci da bi imalo danas 8 000 000 manje gradjana turske nacionalnosti! ZAMISLI I NADAM SE DA CE SE BOSNJACI KOJI DANAS ZIVE U TURSKOJ VRATE NA ZEMLJI SVOJIH PRADJEDOVA! prpa srpscicu, prpa! ISTINA je najgora srbinu i srbiji! posto je srbija jedna izlmisljena nacija koja je posrbila najmanje 2 000 000 bosnjaka i albanaca, madjara , bugara, crnogoraca, hrvata, makedonaca, vlaha, banata itd ona ce i nestati jer sve sto je danas u granicama srbije pripada bosni i hercegovini, crnoj gori, sandzaku, madjarskoj, albaniji, bugarskoj, banatima, makedoniji, hrvatskoj itd..............PRPA SRPCICU PRPA OD ISTINE I PRAVDE! COSICU CE SE RASPADAT ZIVO MESO OD MUKE I ZLOBNE IDEOLOGIJE VELIKOSRBIZMA KAD MU SE VAMPIRSKO DJELO \" VELIKA SRBIJA RASCIJEPI U KOMADICE I VRATI NARODIMA KOJIMA PRIPADAJU\"!
Jednog dana Ujedinjeno kraljevstvo Bosanaca i Hrvata :D
OPET SATRO AUTOPUTEVI PRED IZBORE
BBBBUUUAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,DOBAR OVAJ-MASAN DAJ JOŠ KOJI,HAHAHAHAHAHAHAAHHAHA