Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sipu vutra za bolje sutra
Zašto samo medicinske? Niko u historiji čovječanstva nije umro od posljedica konzumiranja kanabisa. Od alkohola milioni
Licno ja bi ustavom odredio da svak ujutri cim ustane da mora zapaliti joju!! Zasto? Pa prodjem kroz cijelo Sarajevo nemozes vidjeti nasmijanog insana. Svi su ljuti i tmurni. Na semaforu se upali zuto sa crvenim idma ti podju svirati. Letaci voze kroz grad kao da su na stazi i moraju oboriti neki rekord. Neka zapale i nema trubljenja i nema gasanja i svi ce biti nasmijani. Mozda zavolimo i druge i drugacije i prestanemo sa nacionalizmom. Hvala lijepo
Na kojem zapadu?? Od 95 sam na relaciji zapad bih i na zapadu su ljudi normalniji opusteniji i nasmijaniji 1000 puta vise nego ovde. Bolan o cemu pricamo kada i dan danas roditelji govore dijeci nemoj to sta ce komsija reci!!! Mi i 25 godina poslije rata imamo ratno razmisljanje. Svako drugi i drugaciji nevalja. Puni smo mrzmje i navionalizma. Kratko receno zaostali.
Bolje ilegalno biti bogat,nego legalno siromašan.....može li se o tome raspravljati.
Evo i javno da postabim pitanje!! Koga bi radije steli u mracnom tunelu??? Jednog pijanog ili petoricu napusenih??