Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
činjenica je to da je RS koliko god mi iz FBiH bili protiv njenog postojanja daleko razvijenija i uređenija od Federacije što samo ide u korist Dodiku koji se zna izboriti za svoj narod a mi bome sto imamo mali milion lidera nazovi Bošnjaka je naša bolna tačka tako da se u jednu ruku slažem sa ovom izjavom...
termofor 24.05.2009. u 17:28 Vas muslimane zahvatio je kolektivni autizam. Stalno ponavljanje lazi i stereotipa o svemu i svacemu (nazvao bi to bakirizacija) postigla je efekte. Prije svega razvil je strasnu mrznju prema narodu/ima, od kojih uzgredreceno, ocekujete da vam budu zemljaci. Ufurali ste sebe da ste zrtve /za vani/ a pobjednici i sila nebeska /za unutra/ i stalbno ste raspeti izmedju te dve opcije...Do te mjere da vise ni sami niste sigurni sta od toga odgovara istini. Iz aviona se vidi da je dolaskom na vlast Milorada Dodika RS ojacala u svakom pogledu, ali vi od pakosti stalno fabrikujete price o navodnom kriminalu istog. Valjda od teske muke i nemoci. Uzgred da li ste primjetili da vam u RS ne valja niko,Dodik,Spiric,Radmanovic, Ivanic...pa ide se cak i do direktora RTRS-a Davidovica.A istovremeno fekalije u vlastitoj kuci su vam dosle do grla . Ako taj autizam ne izljecite BiH je definitivno pri kraju... Sto se mene tice,nastavite tako ! ,,....... Svaka čast!!
Dodiku treba dati dobar Bosnjacki q***c da izbije oci!
VAMA iz redakcije: Kako vas bre nije sramota, zasto brisete moje postove?
terzicuu znao sam da si budala al da si konj i nisam...puko si ko lajsna dobro rece cuvjek ispod... ma pametan je dodik u pravu si...nije ti dzaba i on javno rekao da si budala.. tebe treba prvog posalti na goli otok
@Mile Pun si turskih gluposti,sta ti geni rade,doktoreeeeeeee pomozi.Srpske zemlje:Kninska kraina,Zapadna Slavonija,Bosna,Crna Gora,Vojvodina, KOSOVO ,Turska kao najveca srpska zemlja sa 10 miliona Srba-muslimana.Garanciju za stvaranje nezavisne RS vam mogu dati samo oni,ako bi prostor danasnjeg RS neselili sa par miliona ovih Srba iz Turske.Neko mi je rekao da se nekad sluzila vojska u Turskoj,prvi put cujem da se vojska sluzi u Srbiji,ali eto braca se dogovorila,blize je.PAZNJA!!!! Objasni mi zasto je promjenjena strategija,koncepcija i taktika ratovanja u vojskama srpskih zemalja? Ono,prvo bjezi vojska pa narod ako uspije.
Nije Adnan glup,njegovi korjeni poticu iz Turske kao i svih Terzica na prostorima ex.Jugoslavije.Zna Terza da je ova ponuda veoma primamljiva za Dodika.Na kraju imamo vjekovno iskustvu da je svaki srpski lider izdao i pokrao vlastiti narod i na kraju opet bude slavljen.ZA NOVE OPANKE SRBI KAO STO JE OVAJ @RS BI SE PRIKLONILI SVAKOJ POLITICKOJ OPCIJI
od seljaka do mislioca... bosanski racio
eh budaletine Terzica ,ja mislio da je to ozbiljan covjek a ono budaletina???
Samo da jos dodam na ovo sta je RS rekao: Teritorija je onoga ko ima svoje stanovnistvo. Evi i da sutra krenete sa napadom na RS, hocete li voditi izbjeglice sa sobom i naseljavati ih u srpske zemlje? Nije vise ovo Jugoslavija \'bivsa braco\', nema vise generala JNA da nam govore da se povucemo i da pravimo \'tampon\' zonu. Mi znamo sta je nase i imamo dovoljno ljudi i tehnike da branimo RS. Zaboravljate jednu jako vaznu stvar \'bivsa braco\', u cijelom regionu samo Srbija jos uvije ima sluzenje vojnog roka, a mladici iz RS koji imaju dvojno drzavljanstvo (a skoro svi ga imaju) sa ponosom idu na odsluzenje vojnog roka u Srbiju. A nakon odsluzenog vojnog roka vracaju se u svoju RS. U svakoj godoni je oko 5,000 mladica iz RS odsluzi vojni rok u Srbiji.
Kakva operacija razdvajanja ? Već smo razdvojeni. I kakav rizik ? Što se nas tiče rizika nema, u slučaju napada branićemo se kao što bi se braila bilo koja zemlja i bilo ko da je napadne. Imamo problem sa MZ jer još caruju u BiH ali kad odu nezavisnost je samo pitanje povoljnog momenta.
@RS 25.05.2009. u 14:49 Ima tu jedan problem,doduse rjesiv, ali mnogo bolan za sve ! Cini mi se da smo mi ovdje , sve tri naroda, uvezani ko sijamski blizanci. Operacija razdvajanja bi bila rizik.Kada kazem rizik, tu ne mislim na rizik za jedne , a ne za druge i trece. Tako nesto moze ,samo budala pomisliti.Ako nekome rastu zazubice, gledajuci srpsku golgotu u Krajini, i na Kosovu, grdno se vara ! Rjesenje je napisano u Dejtonu i to jedva . A in je propisao , da svaki od blizanaca ima odredjenu autinomiju , u oblacenju , druzenju, sexu , kultuti i obrazovanju,i sto je vrlo vazno svako oma svoju lovu , a jedan dio tale. Pamet u glavu !
Jeli maslemani, jel ima ko da vama valja, odgovara. Ima li koga da volite u p.... materinu
Stupidna izjava, mogla bi mu se obiti od glavu na Kongresu SDA. To Terza, samo ti lupaj gluposti!
Zato što smo neprijatelji. Prirodni neprijatelji, koljemo se vjekovima. Probali smo jednom u SRFJ, nije uspjelo i priča je završena. BiH ne može opstati. Mi ćemo je uništavati koliko možemo a i vi idete na dno. Jer nemate svoj entitet poput nas a i nećete da ga imate.