Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada Sud i Tužilaštvo BiH počne raditi punim kapacitetom na rasvjetljavanju ratnih zločina i organizovanog kriminala, a na osnovu standarda i prakse EU, za šta se svim silama zalaže predsjednik Dodik, plašim se da će RS, a pogotovo SDS, kadrovski biti jako oslabljeni.
@ s- banja luka je zapadno od srbije. (ako srbi na referendumu ne odluče drugačije)
svom sinu zeleo bi da napisem par recenica za ovaj nevnik.Moj cukundeda se zvao Mahmut pa je imao odnose sa geisom MILICOM ,pradeda se zvao Dzulaga pa je godinama krio po tavanima od muslimanskih ociju RADMILU dok se ja zovem ADNAN i dan danas evo 15 ljeta guzim svoju JELENU i imam sina koji je ostao u vihoru rata i zove se S....javi se sine VOLI TE babo tvoj ,nemoj biti srbin nisi ti toga kova ...ovo je moja i tvoja BIH
hjnzjnbghjkkmnbgfdswqsdcvjbbghgffccvbnmkklčkjhggbdgstehwekqwjdhdbcx x x xndururirirorolr
Tvoji komentari dovoljno govore o tome koje za svinjca. Bojim se da se od njega nećeš niti odmaknuti. A da se koristim tvojoj logikom : ti prizivas podjelu BiH a. G l u p si kao N a j g l uplje K r me u tom tvom svinjcu da ne kontas da BiH niste mogli dijeliti kada ste imali svu silu bivše vojske na raspolaganju i kada ste napali zajedno sa Hrvatskom. Ako tada nije podjeljena bogami veća je vjerovatnoca da ti ja taj tvoj svinjac ocistim nego da de danas raspadne .
Ma ne pada mi na pamet da tebi nešto obrazlazem a niti da vise s tobom polemisem o bilo čemu . Hajde ti lagano gusle u ruke i pricaj nekom drugom o mentalnom zdravlju. Siguran sam da oko tebe ludjaka ne manjka!!
BRAVO gos,BOSICU-samo napred i bez ikakva oklevanja/ mislim da gos,DODIK nista nije dobio,a tako isto nista nije ni izgubio,sto to tvoj imenjak navodi !!!
Ti si odavno prepušten zaboravu. B U D A L O
Bravo Đokoviću,SRBINE! Šta bi muslimani dali da te imaju. Nek svisnu od ljubomore!!!!
Djokovic vs Murray 2:1
Ode gennocidna tvorevina u zaborav...ali ne i njeni servi krvvoloci...!!! Republika Bosna i Hercegovina , zastava sa sest ljiljana i himna jedna si jedina...!!! BIH4EVER...!!!
Ti samo konstatuješ,a ništa ne obrazlažeš.Kao da si neki prorok,vizionar.Kockice na međunarodnom planu se polako slažu,kad nas nijeste ukinuli devedesetih kad su oči cijeloga svijeta bile uprte u Balkan,kad je bombardovana Srbija,kad je Rusija bila na nogama,......kako sad kad su se okolnosti u svijetu dramatično izmijenile.Preporučujem ti da koristiš zdrav razum(ako ga imaš),a manje emocije.Dobro je za zdravlje.Mentalno!!!!!
Uspjeha u ukidanju nije bilo, ali je Mile napravio bolji posao nego svi Bošnjački političari zajedno. Živi bili pa vidjeli pred nama je a ti ćeš imati puno bolji pogled na sranja koja će se dešavati nego ja!!
@ bee haa- malčice si se provalio ; )
LJUDI NE JEDU LJUDE! SVINJE NA JEDU SVINJE! TI SI KRME!
Čovječe jesi li ti normalan?Dali stvarno vjeruješ u ukidanje RS?Pa vi je ukidate već 20 godina.Ni vaši najradikalniji političari više ne lažu tvoj narod o tome.Nama je pored RS najbitnije da više ne živimo sa vama,da vas ne gledamo očima,da smo razdvojeni,da smo jedni pored drugih.A ti i dalje sanjari o nekakvoj jedinstvenoj bosni dok i Hrvati polako odlaze od vas.
Tako je a lojavo ti je kod m a m e me]u nogama jer se ove godine sigurno nije kupala