Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
silajdzic i njemu slicni su krivi za sve. njegovim come backom u politiku stvari su krenule nizbrdo. eto sta jedan hajvan moze da ucini. pred izbore je pjevusio o ukidanju rs. a ovaj laktasenko nikad jaci, radi sta hoce... kad se god silajdzic bavio politikom, bosna je bila donja, a to isto vazi i za bicakcica - coek se vrati, hrvati raspametise federaciju (autoput, privatizacije, elektroprivreda...) pogan bosnjackog naroda je kriva za sve!
Mi (narodi u BiH) ne zasluzujemo bolje, pa cak zasluzujemo i gore. Nisu krivi politicari sto to govore, kriv je narod sto takve bira. Neko ce reci, nisam ja Dodika i njemu slicne birao, birali su ih ovi ili oni... On ne bi bio takav politicar da druga strana nije birala svoje politicare koji su usli u to kolo s njim i koji suruju s njim. Svaka glava ima dva obraza, dva oka, dva uha i samo jedan k.... da isto u mozak j.... sve narode. Nije ludjak iz ludnice kriv sto ga narod bira i prati. Lud je narod! Zato narod ne zasluzuje bolje.
Ako su na Kosovu 1389 godine izginuli svi srbi ko je onda srpkinje oplodio... a) Cigani b) Albanci c( Turci
Fakat,hajmo skupljati pare za profesionalca da ga odradi.OVO SE VISE NE MOZE TRPITI!!!!!!!!
nista stari snajper i ubit ga sa nekog brda i optuzivati da su ga bosanski pravoslavci ubili i cica mica donekle gotova prica
Nisu krivci primitivci što su pokupili mast. Korov nikne di god stigne, ma, svaka njima čast, Krivi smo mi... Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili? dragi moji kad dođu sad izbori opet se podijelite u nacionalne torove, jer trenutno su nam svima puna usta SDP i stranki opozicije, a kad dođe 5. septembar potežemo Tihića za uši, Dodiku se kačimo o talambas, a Čoviću mrsimo kose ruse. nije srbinu draže ručati havu, već kad dodik progovori pečenje sipa iz usta pa svi hop pred njega da počuju, pa ko papagajčići kljuc, kljuc nabodi na kljun mrvice njegove sveosebujnosti. stara narodna krmka niz dlaku, a doći će bolji dani...kad nam otvore granice!
ovi korumpirani politicatri smijenili lukaca pa se ova malo osilio opet. kad ce SIPA POCETI HAPSITI OVA KORUMPIRANA G... POPUT DODIKA A NE UPADTAI U STANOVE HEROJIMA OVE ZEMLJE POPUT SEFERA DOKLE CE BOSNJACI DA TRPE OVU NEPRAVDU U VLASTITOJ ZEMLJI VISE???
Citam vas redom i mogu da konstatujem da ponekim ljudima nije do prave istine. Upravo zbog ljudi koji su izgubili svoje,je bitno da istina izadje na videlo. A po pitanju srpskog \"nacionalizma\"? Ja sam \"Hrvat\" iz Zemuna, niko me nikada u Srbiji nije krivo pogledao po pitanju nacionalnosti. Nisu dzaba Ivo Andric i Mehmed Mesa Selimovic pobegli \"vamo\". Pravda je spora ali sustici ce sve krivce.
A kako definišeš Bosnca i ima li tu igdje Hercegovaca ?
u jesi ti puko jarane,idi pogledaj se malo u ogledalo pa se okupaj ledenom vodom,svasta...
BRA...svoj fasizam ostavi za kucnu upotrebu, jer je javno ispoljavanje te ideologije kaznjivo...zar ne vidis da se ne razlikujes od covjekolikog stvorenja sa inicijalima M.D.?!
Već 200 godina krivoslavni Srbi istrebljuju Bošnjake i sve ostale gdje stignu. Samo još Bošnjaci brbljaju o zajedničkom životu i miješanim brakovima. Ko je za te 2 opcije sa Srbima i treba da bude ubiien. Prije svega mi treba da likvidiramo takve. Od Albanaca treba učiti, prvo im noću crkve popaliti, groblja bagerom izrovati, a onda svaku noć po komad dva što Srba što miješanih brakova treba da nestane. Ako kome organi za dijete trebaju nek se javi :) A onda u grupicama noću po koji zaseok napasti, popaliti, posilovati i poklati pa tako unedogled. Tako se za slobodu bori i neće se Amerikanci, Jovan Divjak i Slaviša Šućur za nas izboriti. Mi se sami moramo boriti, a ne da narod glavu gubi po kafanama i od kriminalca. BRA - Podržite Bosansku Republikansku Armiju
\"Te veceri na kapiji proslavljali smo godisnjicu braka pricaju Irena i Dino Kalesic roditelji malog Sandra...zajedno smo usli u lokal a na samo nekoliko minuta pred pad granate presli smo u bastu...zadnji sto je bio, tu pored nas bila je Dijana Ninic....Sandro je bio u krilu prijatelj Asmir ga je ucio da lupka po stolu kao po bubnjevima...onda je Sandro trazio svoju stolicu i sjeo na nju pred sam pad granate-prica nam Sandrov otac Dino Kalesic...odjednom je odjeknula explozija...sve oko nas je bilo u prasini...mnogi su bili pogodjeni....stravicna slika....pogledao sam prema sandru....samo se rukom drzao za uho i pomalo jeci...mislio sam da je od straha...vjerovatno nije ni osjetio da je pogodjen....zgrabio sam ga i posao prema zgradi plaseci se nove granate...stavio sam ga na grudi i tek tada sam osjetio da kroz majicu probija krv....samo jedna mala rupica...ko zrno rize....dotrcali smo do kola hitne pomoci i krenuli ka bolnici...
Od tih 29 000 poginulih Srba koliki je procenat vojnika a koliki civila??Tu je probllem: to sto vi kao mebeski narod sebi mozete priustiti i Srebrenicu i Markale i Kapiju i onda mrtvi hladni negirati iste ili ih pravdati Jasenovcem, Kosovom...I onda ostalim nesrbima naturati osjecaj krivnje radi poginulih 29000 uglavnom vojnika - jer zaboga neko se usudio braniti se.
doc@ upravu ste, da zakljucimo... “Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe ps: svaki koment poslije zakljucka ce se smatrati suvisnim,zivjeli!