Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBI DISMR
Srbi se genetski modificiran narod, i vrlo je laHko manipulisati tom masom....
DOVOLJNO JE RECI DA JE MUZ NAJSKUPLJOJ MANEKENKI SVETA SRBINA..MARKO JARIC! VAMA JE VRH KAD ALDINU OPOJASA NEKI JEVREJSKI NOVINAR! BARAZ VRH TAKMICENJA SLUZENJE OKUPATORU NACIN OSVAJANJA. KOMUNIKACIJA JE VAM JE PUNA PSOVKI.. ARGUMENT JE SABUR MISLIM UDJOSTE U VICEVE .. STA SVE URADI JEDAN MALI PAD PRE PAR VEKOVA...PRODAJA VERE ZA VECERU STO UCINIS U PROSLOSTI ODJEKUJE KROZ VECNOST!
Kroz sarajevsku Ulicu, nekada zvanu DOBROVOLJAČKA, NE PROLAZI TRAMVAJ!
@ axa ...daa ,sevarno ste modificirani,u ovom tvom spisku najmanje je pet umobolnika,a u fizicki izgled sam se uvjerila u ratu,gledajuci bradate,smrdljive,pijane dobrovoljce iz srbije, koji vise na majmune lice nego na ljude.Vi se modificirali pa otisli milion godina unazad..
hahaha ! Dodo san o ukidanju suda, a ni san o raspadu ove drzave nece ti se ostvariti ! On prica samo ono sto srbi nacionalisti u susjednom nam entitetu zele da cuju, poruke pune nacionalizma, i oni uzivaju u tome dok ih ovaj pljacka, a oni nemaju sta da jedu pa traze da se otvori jos narodnih kuhinja !
KRETENI IDITE VEC JEDNOM ODAVDE (KUCI NA KARPATE) PRAVA JE STETA STO VAS NECE RUSI.
@;u,,ud 24.01.2012. u 17:54 [email protected] \"Srbi se genetski modificiran narod, i vrlo je laHko manipulisati tom masom..\" Da smo genijalci, za to imamo i svjetske primjere; TESLA PUPIN M. MILANKOVIC MILEVA MARIC (na cijim djelima je postao ajnstajn-atomska energija) SESELJ KARADZIC MLADIC ARKAN G. PRINCIP i da ne nabrajam.... Sto se tice manipulisanja sa srbima u to ste se sigurno dobro uvjerili u poslednjih 20god, a najbolje sada u poslednje vrijeme, cijela bosna radi sta Dodik kaze.
Znaci RS ide dalje. Zbogom FEDERACIJO, zao mi je zao, zao, ali sta se moze kad se mora.
@bosanceros sto te dodik dresirao ...:):)...
http://www.youtube.com/watch?v=XRYTsbu-Tcw&feature=related
@Matea, zaboravio sam ti reći da večeras imamo operu Carmen u Narodnom pozorištu (ako ti voliš - kazalištu). Ima još vremena za tebe da stigneš na kulturu umjesto da te sekiraju ovi nepristojni komentatori, uključujući i mene koji ti se obraća sa \"ti\" kao da je sa tobom ovce čuvao, a ne jedan sarajlija sa dugom gradskom tradiciom. Izvini - požuri, kultura čeka.
nikada se 24% nece raspasti,to je vjecno a veci dijelovi odose dalje hehehehe
@Matea, nemoj molim te, popravićemo se, smirićemo Dodika i sve ostale, ukinućemo bolesne komentatore sa SAX-a, sve ćemo uraditi, samo ne idi Matea, please ! Nemoj Matea u Zagreb, mi te želimo ovdje, oni sigurno još više tamo,, ustvari oni jedva čekaju da ti Matea dođeš u Zagreb. E zato ti nemoj nego ostani ovdje sa nama, molim te Matea.
sretan put Matea :). pisi nam
ljudi!!! sutra zemljotres u New Zealand. Obavijestite ljude da se pripreme
Doda bitanga ........slusam juce na radiju B.Luke ,cestitke i zelje doda cestita kupovinu traktora svijoj tetki Spaseniji ,kaze ako joj bude trebao za bjezanje za Srbiju.