Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA! ARBIH! SMRT FASHISTIMA, NACISTIMA! DO KONACNE POBJEDE!!!!!!
ZIVILA REPUBLIKA SRPSKA ! ! ! !!! SMRT GENOCIDNOJ TVOREVINI I ETNICKI POCISCENOJ FEDERACIJI BIH OD SRBA NIKADA NECETE BITI PRIZNATI CARIGRADSKA KOPILAD
ma jok prepast ce nas takvi kao ti lol ne smijemo bas ste nas uplasili pa nesrecnice mi rokali one mudzahedine koji su super borci u odnosu na vas balije picke ste najvece
Rodila me majka Hrvatica, Rodila me ponosita, Gdje se barjak nas Hrvatski vije, Kao nekad stoljecima prije. Rodila me majka Hrvatica, Rodila me ponosita, Gdje se narod ne moze slomiti, Gdje ce Hrvat svoj na svome biti.
5do5, Zapamti ti i svi koji sanjate imat RS-u genocidnu tvorevinu,znajte da ima suda i pravde,hajd nek zatraze odcijepljenje,hajd,pokusaj...hehehehe BOSNA4EVER!
bravo mala, isto tako, ako ne mogu biti jugosloven, onda sam samo bosanac, a nikakvi novo/staro izmisljeni nazivi me ne interesuju
Re - 27.10.2008. u 18:47 *********** Duso draga, ja ti nikada nisam sebi dopustila tu posast da budem dio iz bilo kojeg od 3 ,,konstitutivna\'\' naroda. *********** Od raspada Jugoslavije pripadnica sam nepostojece Bosanskohercegovacke nacije i u skladu sa tim i moje vjersko opredjeljenje je samo moja privatna stvar - uz opasku da - za razliku od vas konstitutivaca ciji je jedini zajednicki sadrzalac - pljuvanje jednih po drugima - ovakva kakva jesam nisam dovoljno sposobna mrziti nikoga bez obzira na porijeklo, ime, vjeru, rasu, naciju i bilo koju i bilo kavu orijentaciju.
sada je vec 1do12 i krenulo je odbrojavanje za nezavisnost sada vise nema nazad to bi trebalo svakom ko ima gram mozga da bude jasno ima kod nas Srba jedna: Kasno Marko na Kosovo stize... a kod vas ce biti: Kasno se Bosnjaci setise da mora postojati Republika Srpska ...
Nije Dodik ni otac ni majka RS-a - nego Dejtonski Mirovni Sporazum - stoga - svima koji su se obrusili na Dodika neka svu svoju energiju usmjere ka autoru DMS-a - g-dinu Ricardu Holbruku - jer taj covjek je jedina prava adersa na koju se trebaju oslanjat i pozivat za ponovnu pomoc - buduci da je DMS zaustavio krvoprolice - da bi se sprijecio krvavi recidiv - jedini pravi put je otvorena, politicki i eticki korektna i zdrava komunikacija - sa Ricardom Holbrukom. Svi ostali putevi vode u neprohodne slijepe ulice.
Pojedinci iz SDA da nemaju ,,rivala\'\' Dodika - izmislili bi ga. Njihova se sva borba ,,za\'\' BiH ogleda u RSu i u Dodikovom liku i djelu - zaboravljajuci pri tome da je Dodik dosao na GOTOVU stvar koja se zove RS - pa bi u tom smislu bilo bolje i pametnije da urade sva cuda kako bi autora Dejtonskog mirovnog Sporazuma - privoljeli da ostavi Srbe u svome ali za 30% manjem RS entitetu - jer niko od Bosnjackih patriota i vjerovatno niko od Hrvatskih domoljuba - sigurno ne zeli dijeliti zajednicki zivot sa Srbima koji su pocinili genocid - i to bi bilo najbolje rjesenje za sve - posebno ako se uzme u obzir da su predstavnici bosnjacke i hrvatske populacije cak u tijesnim rodbinskim vezama sa Srbima koji nisu pocinili zlocine. U svakom slucaju bolje je zivjeti u miru jedni pored drugih uz obostrano konstruktivno uvazavanje - nego u ratu jedni sa drugima.
Tako je. A bosanci ce moci samo s vizom u Republiku Srpsku, ali i to sa strogom kontrolom ulaska.
RS konstatacija :\".......iz republike smrdske\" si u pravu a ako bude trebalo imacemo mudzehadina 100 puta vise nego cetnika, ponavljam ako bude trebalo ali nadam se da ce te bar malo imati pameti i necete vise praviti greske koje ste pravili 92-95 inace nece biti dobro ovo nije prijetnja ali kako ce se stvari odvijati to je samom bogu jasno.Budi mi zdarav i nepricaj gluposti jer nikome ne donose dobra.
tra la la la izoffirali ste se sa Teroristima po belom svetu sa BH-a pasisima pa Vehabije pa Abu hamze i ostala bratija sad mozete mlatiti koliko hocete ali provaljeni ste i zato ce uskoro entitetske biti mudjudrzavne granice pozzz iz ljepseg dijela smrdljive BiH
stvarno je dodik veliki majmun ka ovako masta ,ma kakva ba rs nabijem je na kur... osim cijelovite BIH nema im zivota pa koliko da nas bude branicemo je .