Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu relativni, sve po diktaturi Dodikovoj izvjestavaju. Nista nepisu o RSu samo o federaciji.LOPOVSKA POSLA.
zivila Dodik i da bude predsjednika na cjela Bosnia und Hercegovinia
Turci vi nekako vise brinete za ono sto se desava u Srpskoj nego sta je u Federaciji to se zove KOMPLEX nize vrijednosti de malo pogledajte sebe ili mozda nemate hrabrosti?
Podržava \"NEZAVISNO NOVINARSTVO\"...hahahahahahaha
ok. onda ovako: Češće čujem onog Vasića nego Brankovića. Može tako ?
Branković je pola Dodika. On nema ni izbliza toliki posao na sebi koliki ima Dodik. On samim tim ne raspolaže ni sa pola, \'aj da kažemo - malo više od pola ovlasti, u suporedbi sa kakvim ovlastima raspolaže Dodik. Premijer FBiH, k\'o god da je, ne raspolaže tolikim tim obimom vlasti, ovlasti i odgovornosti, kao premijer RS-a. Branković i deset kantonalnih premijera - jest jednako premijer RS-a. A ovo oko medija? Pa mediji u FBiH o tome mogu samo sanjati. U stvari, njih su već kupili oni u čijim su sada rukama pogoni za trovačinu običnoga svijeta. Podjela na fronte, pa razvlači pamet narodu dok mu se ne rastoči mozgich. Ionako, kako je u EU sada u džiru dekomercijalizacija javnih emitera - uskoro će ovi naši morati zaiskat\' iz kantonalno-federalnih bud(zašto)žeta. Plus - pretplata k\'o zuca, a pritom još na cener gengi povećana. Tek onda će svima stat\' do takvih javnih emitera.
Ja Brankovića nisam čuo mjesec dana a Dodika čujem pet puta dnevno. Ko radi radi.
Ima se može se. Kod nas nema ni za javnu kuhinju.
Već sam se zabrin\'o! Vijest u kojoj se spominje Dodik ima samo 5 komentara i ni u jednom od njih ne piše, osim u jednom, i to malim slovima - Dodik!
mislim da se Chavez CRVENI od sramote, kad je vidio koliku cifru je dao DODIG
Mile smrdo sugavi
Ma ja nek je nama u Federaciji med i mlijeko /Malo sarkazma/. Pa ova nasa medijska stoka je milion puta gora i potkupljivija nego oni anamo. U prosjeku uzas na sve strane.
Ima se moze se Srbska u SRCU a Turska u QURCU
dodik daje finansijsku podrsku medijima u rs, a oni njemu u borbi protiv rak-a.. stvar je jenostavna!
ahahha, nek SRNI il Nezavisnim novinama udjele, pa da jos objektivnije oglasavaju i izvjestavaju! GRUH