Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...2 tipična balkanska krkana...
Svestenstvo otislo u politicare,Ceric,Gligorije,Zukorlic...samo za svoj dzep. Hodze i popovi najveci lopovi. Dok ima ovaca, bice i vune.
...nemoj bona tako :))...pa tu su stubovi nacije i vjere :))
Klerofašizam je najgora stvar !!! Imaš gomilu kretena (hodža, popova itd), koji seru gluposti i uz to još dobivaju pare ali i politički prostor !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Fuj!
Može seljak otići iz sela, ali selo iz seljaka nikada.
U njihovom društvu je bio i direktor glavne državne policije. Direktor SIPA-e Goran Zubac čuva leđa Dodiku i Gligoriju. Kao da ih je svu trojicu isti otac p*avio. Agresivni, drski, bezobrazni....
crkoh od smijeha, meni su iskreno svi političari postali komične figure, jedino mi nije jasno kako narod idalje vjeruje ovakvim prostim,nekulturnim, maloumnim ljudima i glasa iz godine u godinu za ove uhljebe
...pučanstvo voli da glasa za slične sebi :)
meni je ovaj dodik simpa neka njega ali me nesto drugo kopka:po cemu su to isti ceric puljic i kacavenda?kacavenda je pedofil lopov pljackas a ja koliko znam ceric niti puljic ne vole male djecake niti novinarima prijete nokautom!
ako se neko jos uvijek pita ko je i zbog cega poceo rat nek samo pogleda ko je iz tog rata izasao bogat. nije bitno vratiti radnicima fabrike al je bitno vratiti popovima i hodzama njihovo, crkveno i vakufsko!!!najbolji nacin da vratis narod Bogu i njegovim sluzbenicima na terenu je da narodu dovedes rat i sve ono sto rat sa sobom nosi i 'plodovi' ce doci sami po sebi-
Rat je poceo zbog Milosevica i krvozednih svrba
...rat je najefikasniji način "transformacije" državnog u privatno vlasništvo...dok se sirotinja "zabavalja" na frontovima, u ime "patriotizma", dotle vlastodržačka oligarhija pljačka na miru...
Evo jutros sam registrovao svoje auto, bujrum svi kod mene da to prelijemo hahahahahahahhahahaha
Boze sacuvaj koji kriminalci,koji krkani,koja bagra ! Dodik se voza helikopterom,njegov pajtas pop dzipom,a oboljela djeca u istoj drzavi gdje zive ovi kreteni, nemaju novca da se lijece,nego se javno prosi novac da se spase. To je bruka za narod koji ovo moze sve da gleda mirne duse!
E nisam vjerovao da jedan,hajmo reći vjernik i vladika,hoće da NOKAUTIRA novinara !?
@zeleni SIKTER zub Šovinisto jedna, uzmi knjige u ruke i uči !!! Prestani slušati nekakve hodže i popove, koji su više vremena usrani nego čisti !!!
@zeleni SIKTER zub Tebi samo mentalna ustanova, može dati nekakvo objašnjenje, pošto si vidim udaren jako u glavu !!!
Suti cetnicino ! SIKTER
He.bo ti tvoj komunista Milosevic mater i tebi i onom ko te izmisli ovdje (citaj Commi ) ! SIKTER
Dobro si mu reko preCjednice, a ni vladika nije ostao duzan! Sta on ima nos zabijati gdje se drzavne pare trose. Sram da ga bude!
Dodik je dokazani neandertalac,kacevenda organizuje grupni sex sa retardiranim djecacima po Bijeljini,(ne moze se zamisliti sta je radio sa zarobljenom nesrpskom djecom u ratu), gligor ne bi samo da nokautira,on di opet da kolje nesrpsku djecu po Bosni,....divna ekipa nema sta.
Cerić, Kačavenda, Puljić su klerofašiste !!!
The term clerical fascism (clerico-fascismo) seems to have emerged in the early 1920s in Italy to refer specifically to the faction of the Catholic party PPI-Partito Popolare Italiano (precursor of Christian Democracy in Italy), which chose to support Benito Mussolini and his régime. It was allegedly coined by Don Luigi Sturzo, an Italian priest and Christian Democrat leader who took the opposite option and was forced into exile in 1924.[2] Historian Walter Laqueur found the term 'clerical fascism' mentioned earlier, even before Mussolini's March on Rome (October 1922), referring to "a group of Catholic believers in Northern Italy who advocated a synthesis of Catholicism and fascism"
od srca vam želim dugu starost i tešku polest.