Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto,sad nema glavnog negatica,pa opet veca sra*nja u drzavi,nego kad je bio Haris.
Fuj! Pa zar svima sada nije jasno da su ljudi koji su blatili Harisa bili protiv Bosne. Ma neka sada nama Izetbegovici, Radoncici i Saje vode politiku. Jao moji Bosnjaci.
Poruka clanka je da je o Harisu pricano i pisano najnegativnije tokom kampanje, sto je tacno. A poenta, ili ti pouka je, da je ta orkestrirana kampanja radjena smisljeno kako bi se sklonio najobrazovanijiji i najkompetentniji bosnjak iz kabineta predsjednika. Sklonjen je da bi se lakse manipulisalo Bosnom i Bosnjacima. U normalnom vremenu to se radi diskreditacijom licnosti kroz medije. Dobro bi bilo da je gospodin Silajdzic imao cime odgovoriti, ali na zalost nije. Cijeli medijski prostor je bio blokiran. Izgubila je Bosna, ali dok Bosnje skontaju, prodje voz. Sretno nam svima
Kamo srece da je Mile hrvatski predstavnik u BiH :)...kako god okreneš lik je glavna faca u državi!
Ma Dodik je za mene Bog, Tito, Alija i Muhamed Pejgamber zajedno. Njega kada vidi Pejgamber kaze, pobjegne. Kada bi ga na ulici sreo Machiaveli, uzeo bi svog Princa i odma poderao.
@dzihadbosna Pomuz mog junace, jesi mi dobro.
Dobro je čovjek i prošo šta mu sve nisu radili, pa kad se sve sabere i broj glasova koji je dobio odličan je rezultat. Sve u svemu nema većeg i načitanijeg političara kod bošnjaka od dr Harisa Silajdžića.
@ss Kada vec vrijedjas da ti odgovorim. Niti ima vrba koliko ima Srba, a vala ni vas koliko ima Srba. Zato Bog ti pomogo junace.
Niko drugi te ne moze zaj**at kao sto mozes sam sebe...
sr.bi ce najvise izgubiti s dod.ikom ,,,,vidjecete,,,,,tiha voda i brda valja,,samo polahko...
pored svih politickih govana,po bajnim medijima,ispade jedini pozitivac za drzavu-Gospodin haris Silajdzic-ispade negativac?!!Toliko o medijima i njihovoj podjeli na tri partije
je.bace dodick sr.be samo tako...sad su u zabludi...ali uvijek poslije kise dolazi sunce.....bosna forever.... zivi bili pa vidjeli....
Dosta,Grozd i ostale ublehe???!!!! ma nece oni nikada na Dodika ili Lagumdziju hahah koji jad icehemer
PITARU svaka ti čast na komentaru. Sve si im dobro reko. Ta djeca što se tu kočepere hoće da dožive ono što smo i mi doživjeli. Podsjećaju me na nešto što riče i ima duge uši ili su plaćeni od onih koji rade protiv nas. Neka si ih nalijepio.
Kamo sreće... Onda bi vas za nekoliko mejseci opet bombardovali...
Vi koji ste to sve analizirali nemate pojma o životu a kamoli o politici jedne složene zemlje kao što je BiH. Dabogda vam Dodik vladao još 50 godina ali ne u Federaciji nego tamo u šumi i vi služili službu kod njega. Još vi niste zreli da analizirate Silajdžića, a kad to shvatite pisaće te izvještaje na Lepom, Belom, Ekavsko-srpskom jeziku.
Pa gdje su sada DOSTA, CCI i ostali placenici, sto sada ne izađu i ne prde protiv Dodika, Lagumdzije, Tihica, Covica i ostali koji su osvojili vlast (A SADA NE MOGU DA SE DOGOVORE OKO FOTELJA), kao sto su neutemeljeno pljuvali po Harisu. Jel to gospodi dosta para od stranih organizacija pa sada ih vise nije briga za BIH!? Prodane duse.