Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ovog traktoriste, uvijek pred izbore manipulisu i lazu ovu sirotinju...Njih Dodo nahrani nacionalizmom i srboslavljem i oni ne moraju jesti nista, ko i nas Bake obeca vile kule i opet ce ista stoka pobijediti a narod glupi ispastati...
kviz: najveci podzemni grad na balkanu ??
Za koliko novcanica ? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Joj Hamo,vidi mu glave :)
Krmeca glava ili Dodik on je vjerovatno u Bosni unistio najvise radnih mjesta, a direktno zbog njega i njegovog sranja koje mu izlazi svake hefte iz poganih zvalja, kreditni rejting Bosne je barem duplo slabiji nego bi bio bez njega na vlasti. Sta to znaci, to znaci da ako si danas nezaposlen bilo koje nacije, to mozes vjerovatno "zahvaliti" Miloradu Dodiku i njegovom povracanju u zadnjih osam godina, jer je svaki put kad je zinuo, otjerao bar jednog stranog ili domaceg investitora. Medjutim to nije sve. Ako si bilo koje nacije u BiH, uzeo si kredit sa varijabilnim kamatom, svaki put kad je taj zvaljo zinuo svojim poganim zvaljama, on je indirektno bio uzrok tome sto ti je kamata za kredit skocila, pa vise recimo nije 9%, nego 14%. Zato je direktno Dodik odgovoran i da nije sve ostalo unistavao sto je uzeo u svoje pogane ruke. Sta se desava kad nema sigurnosti? Nema investicija, ni stranih ni domacih, a to znaci nema novih radnih mjesta, plus kreditni rejting pada, a kamate rastu.
NEKA NAMA KRMECA GLAVA KAZE KAKO JE ZALOZIO GENOCIDNU "STRUJU" KOD RUSA, DA MU DAJU KREDIT KOJI NE MOZE VRATITI I TO NAKON STO JE SPICKAO GENOCIDNE "TELEFONE".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato Srbi i nestaju zbog bratstva i jedinstva i pored tolikih genocida koji je napravljen nad njima.Azeberdjan i Jermenija,zbog zlocina iz vremena otomanskog carstva, ni danas nemaju nikakvih kontakata,FIFA prilikom zreba gleda da se te dve reprezentacije ne sastaju,a tako je u svim sportovima.
Ublehaš
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zaradite dodatno od kuce,!!! Za sve osobe koji zele zaraditi ,100-200dolara mjesecno imaju osnovno poznavanje engleskog,pristup internetu i racunar,ukazala se prilika za to radom na nekoliko sajtova.ne traze se nikakva ulaganja i isplate se vrse preko pay pal racuna(otvori se raucn na banci) svi sajtovi posjeduju forume na nasem jeziku i mnogo clanova sa nasih prostora sajt s informacijama(mozete pogledat cisto informativno ) onlinerad.webs.com http://onlinerad.webs.com
Nije zločin samo kamom i puškom - zločin je veći ako se čine posle učinjenih zločina ne prizna u potpunosti i ne vrše torture nad onima koji su se spasili od kame i puške.
ha, pa on lici na nekog feldmarsala, doduse malo neotesanog
Jel i ova izvaja dio sporazuma Dodik - Lagumdžija !??!?!
Pa upravu je covjek. Zlocin se cinio od svih strana u ratu.
U Jasenovcu je ubijeno 500000 Srba,120000jevreja ,80000 roma i ostalih. Pokraj ustaša velike zasluge za ovoliko ubijenih imate i vi što ste prodali vjeru za večeru(poturčići).hvatajući Srpsku nejač i odvođenje u Jasenovac. Mi vam to nikad nismo ni oprostili ni zaboravili.A svi vi govna smrdljiva znate da vam je vaš alija dogovorio sa klintonom žrtvovanje 5000 bošnjaka iz srebrenice(zbog tog su u Srpske vojne redove ubacili članove sarajevskih osa(erdemović,kos i ostali koji su na svoju ruku streljali po srebrenici i za to debelo plaćeni od CIE,MI5,fran.obavje.službe,bošnjačkog civilnog i vojnog rukovostva u ostalom taj bijednik erdemović je posle priznanja da je sam strijeljao preko 1000 civila dobio samo 5-god zatvora i sad se nalazi u americi pod zaštitom CIE) koji su bili poznati da su snajperima gađali sarajevske civile ZNAČI IZREŽIRALI STE MERKALE VASE MISKINA SREBRENICU TUZLANSKU KAPIJU SAMO DA BI ZAPAD IMAO POVODA DA BOMBARDUJE NEBESKE SRBE PAS VAM MATER
crni par cinjenica o Jasenovcu: glavni egzekutori su bili srbi i cigani vecina ztrava u Jasenovcu je umrla od epidemija zaraznih bolesti u logoru je najvise bilo zatvorenika Hrvata partizani su nakon rata otvorili njihov Jasenovac gdje su pobili puno vise ljudi od ustasa, vecinom Hrvata i Muslimana broj serbaljskih zrtava je uvelican zbog ratne odstete i politickog ucjenjivanja Jel ti malo jasnije mali?
pet stotina hiljada srba? hahahah ne mogu da vjerujem koju cifru vidim, gdje li iskopa taj podatak. kao što dobrica ćosić reče "U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina" LAŽETE SAMI SEBE I TOGA STE SVJESNI ostalo neću da komentarišem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta im je sa stradanjima u zadnjem ratu, stalno se prave kao da su oni zrtve i oni imaju masovne grobnice srba, a sad se prica vratila na jasenovac. Znaci samo zabluda naroda da su i oni zrtve prethodnog rata, genocidasi..
Bilo kako bilo, ti ostajes jedna obicna KLJUSINA i SIROVINA SELJ'AČKA
wow, koja dubokuumnost. Kišobran je kišobran, bez obzira ko ga koristio.
Odličan opis vlastitog naroda i njegove politike dao je jedan od glavnih velikosrpskih ideologa 90- tih, Dobrica Ćosić. U ovoj kratkoj ali izvrsnoj analizi leži sjajno objašnjenje djelovanja srpske poltike i ponašanja srpskog naroda, naravno izuzimajući one drukčije orijentirane Srbe koji nažalost su rijetko imali primat u srpskom društvu: “Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”
SELJAK!!! Mislim da si izuzetno pametan a da si skolovan to se da i videti.Lepo od tebe sto citas Srpsku knjizevnost i nadam se da si procitao taj roman...A nisi!!! Neka si ti izvukao taj citat... A da li si procitao,,Islamsku deklaraciju"od rahmetli ti Alije???
procitao sam i jedno i drugo i jos mnogo toga i sta sad?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
'ajd' ne seri, doDick !
tako je.....povikase seljaci i podigose bunu Pocni jadovane od sebe i postuj Srebrenicu, Tomasicu i ...ovo je sve na tvojoj teritoriji...... nije ti daleko da obidjes i odas postovanje
ne da nam dodik u rs mi bi to davno vec obavili
OBAVEZNO POGLEDATI! https://www.facebook.com/photo.php?v=692939387433726&set=vb.100001530120493&type=2&theater