Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Dodiiiiiii i KRUHA im zabrani...samo nek nam je RSrpska uzivotu nemoraju nista jesti!!!
Koja komedija od drzave, koja komedija od ljudi koji zive dole. Ovi mafijasi vas tushe u bulju kako i kada hoce, a vi svi sutite i nista ne radite. Albanci, Tunezani, Egipcani, svi zivi se dizu protiv svojih koruptnih poiticara, samo 3 naroda u Bosni i Hercgovini dozvoljavaju svojim da ih pljackaju i ponizavaju. Ma ko vas j... Pozdrav iz Evropske Unije
\"Drzava - to sam ja\" Kralj Luj XIV (vladao 1661 – 1715) \"Drzava - to sam ja\" Dodik (1997- ?)
Zavadi pa vladaj!!! Boli Mileta briga za srbe i srpstvo. To mu je samo izgovor da se jos cvrsce zalijepi za svoju fotelju. Ima covjek privatnu vojsku da ga cuva. Kad su ga do sad sacuvali, sacuvace ga i od pobjesnjelih, gladnih srpskih boraca. Nema nista od protesta, nemaju oni m.u.d.a. za to. Psi laju, karavani prolaze.
Neka pocrkaju, manje metaka ce trebati
ne daj stoki nista,neka pocrkaju, manje metaka ce trebati
Sad Im trebamo dati da se ovoje ionako rs nista ne vrjedi Selendra ko bi se ikad vratio u onu vukojebin.u osim toga dosta su muzli Federaciju.
Trebate ljudima objasniti,pravi razlog,ZBOG cega se nije u mogucnosti izvrsiti Ta sama vasa ,IZJAVA\'da se to pre moglo zavrsavati do,PRAVOSLAVNOG BOZICA i sve biti isplacemo da 14-ga,JANUARA,-a sada se odlaze do prvog Kvartala i Problem >RESEN< a ne sa bilo kakvim ucjenama i pretnjama,gospodo,to nevodi nicemu DOBROM !!!
Trazili ste-gledajte.Glasali ste-gladujte.Dok oni(tihici,covici,dodici itd)pune djepove i pljackaju nase,mi cemo svi idalje gladovat.Treba stoku i lopove otjerat gdje im je mjesto: U ZATVOR
Nezamislivo da se iko civilizovan obraca svom narodu ovako! Pa ovako se ni djeci ne prica vise!
Dodika. Čovjek je samo iskren i prema svojim borcima, koji inače nemaju tako velike privilegije kao oni u FBiH. Interesuje me kako će sadašnji uvaženi komentatori komentirati kad ovo isto napravi premijer FBiH za jedno 6 mjeseci, i ne samo to nego kad smanji primanja borcima.
Rabadzija genocidna, oduzeti nezakonito steceno, zatvor, put koji ga ceka....
Fasisto COKATI smiri se,svoju hrabrost idi pokaži na \"vekovnoj serbskoj svetoj ....\"zemlji Cosovo,ako šta pokupate ima da vam se arnauti navade bubrega ha ha ha COKATI BELI VISOKI čoveče
ovo drustvo je obolilo od hipnoze i letargije jer da nije vec bi se davno nesto promijenilo... ne bismo gledali iste morone od politicara niti slusali nabrijane nacionalisticke kretene
Ja ipak volim pusiti kite Srbima...
Pogledajte ovo i bice vam sve jasno: http://www.youtube.com/watch?v=LDgCaH-1HAU
P.S I to ti se naso go.vno zeleno da govoris o otetom i to dok ste proterali skoro sve Srbe sa svojih ognjista tamo gde ste mogli ili gde vam nato dozvolio i to dok ne vracate vise od 26.000 ukradenih stanova i kuča,zemlje i svakakve robe I TI DANEKOME O OTETO PROKLETO MORE MA.RŠ TAMO POACOVE JEDAN ODVRA.TNI ZELENI!