Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patetican si Mile, dosao je kraj...
Nema kraja idioti smo opet isti su na vlasti !!
Hehehe, evo ove godine srbi majorizirani :-) Ne mogu vjerovati, sta se sve govori kad izgubis.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Placi Dodik, tu pomoci nemaaaa....
zasto da place, pa pobedio na izborima za predsednika RS-a, i najverovatnije ce imati vecinu u narodnoj skupstini RS-a, sto je ubedljivo najbitnije na izborima u bilo kojoj drzavi, VECINA U PARLAMENTU.........cemu sluze clanovi predsednistva,realno, al dobro to je glasanje u Bosni, krivih drva i glupih Bosanaca nikad dosta ahahahahhhahaahglupog li naroda majko mila
@ albatrosRS objavite rat ako smijete
A meni je zao sto uopce postojite i ti i bakir i covic jer vi ste jedna obicna septicka jama
Koji ste vi čet'nici umrite u najgorim mukama želim vam dugu najdužu bolest. Dabogda vam djecu pregazio voz. Bando nacionalistička.
Vidi đukele na kvadratOčekuje glasove hrvata da bi spasio Željkicu od poraza???Do juče je pričo kako drugi narodi nemaju pravo da biraju drugom predstavnika u vlasti a sad može???ĐUKELA NAD ĐUKELAMA Očekujem da glasovi iz inostranstva budu u korist Tadiča .
Vidi faca, ko da je parastos na 40 dana :-)
Bre Milojko , koji si ti licemer. Kažes da ičekujes podršku Hrvata iz ( vreče) za Željku , ali avaj , Milojko. Zar ti nici celo prošlo vreme , godinama govorio , da nije uredu da Bošnjaci glasaju za Hrvatskog člana predsedništva? A sada je , jelte bre Milojko , uredu da hrvati glasaju za Željkicu! Fuj , fuj i opet fuj. ( 3 x)
nek samo nije ona muskobaljasta kurava dodikova, kako mu se moze dici na onako nesto
kako moze govoriti da su vodili "dostojanstvenu" kampanju, kad je cijeli mjesec dana govorio na tribinama da je Ivanic Britanski sluga, koji je prodao dusu zapadu dok je jos bio ministar vanjskih poslova bih, i konstantno utjerivao strah srbima u kosti da se radi na njihovom nestanku s ovih prostora, dok je sebe poredio sa Putinom i Merkelovom!? jos sad on s tom pricom da su vodili dostojanstvenu kampanju potvrdjuje svoje neke patoloske seme u mozgu u koji je udarila moc sto je uticalo na gubitak veze sa stvarnoscu!
Iako on ostaje na poziciji predsjednika manjeg entiteta ni blizu ne može imati autokratsku i diktatorsku vlast kao do sada,to je definitivno.
Sad nisi više najveći "baja" ko što ti to voliš da kažeš o sebi dodick
Steta bas onaj plavi momak mi je djelovao bas onako elokventan ono zna....
hehehehehe i opet hehehehe i opet hehehehehe crkni smradu
Vise Zeljka ima muskosti od Dodika hahaha
@nelekara ima 100% sta znas sta je bilo u iscekivanju rezultata hahaha
kme kme kme,Bosnjaci nam biraju predstavnika kme kem hahahahha.koji cirkus.prvo Hrvati,a sada eto i Srbi hahahha
Čuj bošnjaci,hahahah,pa nije nas milijarda u bosni pa da tako možemo manipulirati,dovoljno je je sto nas optužuju za manipuliranje za hrvatskog člana.Teleca glavi to te tvoj narod smijenio isto kao što je i nas izglasao Bakira. BakirE sretno u naredne 4 godine,oči su uprte u vas i u stranku,morat će te učiniti čudo ili će tu biti vaš kraj ,narodu se nalilo u oči.