Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuca neko Miloradu Dodiku na vrata, a Dodik se nervozno prodere: • Ko je to, majke mu ga nabijem?! • Otvooooriiii mi vrataaaa Milorade, poslao me Miroslav Lajčak. • A ko si ti?! – pita M.Dodik. • Ja sam Dr. Dulitl, Milorade. • Pa što je tebe posl’o, ti si doktor, a ne pregovarač?! • Znam Milorade, ali ja jedini znam da razgovaram sa životinjama.
Djeca u RS ne smeju otvoriti čokoladu, Dodik odmah dođe na otvaranje.:-)))))
U budućim ustavnim promjenama u BiH, RS neće ni postojati
jugarK - možeš da sanjaš... činjenice su neoborive. RS je nastala na genocidu i etničkom čišćenju - osim Izraela nigdje više na svijetu nema slične administrativne tvorevine :)
hajde narode iz rs rijesite dodinu nedoumicu, odmah raspisite referendum i dodu proglasite vozdom, kraljem okrunite ga i dajte mu monopol da vlada kako mu se cefne..
dodo ko putin bogami. posto nece moci biti ponovo "biran" hajde da uvedemo predsjednika rs.. a normalno dodo je jedini kandidat..
de pitajte ga hoce li mi popusiti,*** mu rs mater nece se biti drzava bice u BIH do smrti!!
Vidi sto bulji /samo sto mu ne iskoce/ pustio balon pa gleda kad ce puknut, a pugnut ce ili otici u vjetar k'o i njegov glupi prijedlog. Sto ne raspise referendum da ga imenuju za dozivotnog diktatora.
Ne vazi sto napisah, jer mi moze doci policija za vrat.
BRAVO SENADE I JA SAM SENAD Nesto najbolje sto sam cuo zadnjih godina: https://www.youtube.com/watch?v=KwcPmDJoDuc
I jos bi bilo dobro da mene izaberu i da citav zivot uzivam ovako...
Ovo DoDick-a zanima: "Predsjednički sistem je najefikasniji, jer je predsjednik države i predsjednik Vlade i on je uglavnom i izvršni i predstavnički organ I IMA NEVJEROVATNO VELIKU VLAST"
Eto ga, hoće k'o Tito, doivotno da bude predsjednik. Izaberite ga i stanite u red, jer svi ćete pomrijet na stubištu njegove PALAĆE. Predlažem da se odmah krene da izdavanjem " rednih brojeva " jer bit će gužva ...! ! !
http://i0.web.de/image/636/30336636,pd=4,h=250,mxh=600,mxw=800,w=480.jpg
E Dodo tabane ti ljubim.Jeli ti to poslednja zelja?
Kada se udje u razgovore o reformi Ustava, nece vise biti RS-a
Razumije se on u politiku k'o Bora Drljaca u klasicnu muziku
Momir Smiljanić okončao je 1. januara 2015. godine svoj život ispred ulaza u Palatu predsjednika Republike Srpske. http://slobodanvaskovic.blogspot.nl/2015/01/crni-talas-iz-palate.html
Ovaj će od Srba napraviti nacionalnu manjinu.
prokleta avlija >>> PRIJE kARA-ĐORĐEVIĆA NA PROSTORU MANJEG ENTITETA IMA PUNO NEKIH DRUGIH POTRAŽILACA. NEKIMA JE ODUZEO 167000 DILUMA I PODELJENO KMETOVIMA. kARAĐORĐEVIĆA TADA NIJE BILO NI NA MAPI. zA OVAKONEŠTO REČENO POSTOJE PISANI DOKUMENTI NA ARAPSKOM I NJEMAČKOM JEZIKU!