'Ništa od proporcionalnog pristupa'
0
Dodik: Za Vijeće ministara se mora poštovati paritet
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodo je bolji od svih poturica
zaboravljaš, kkonjino, da je upravo Dodik uveo pojam \"autentični Hrvat\", a to je onaj ko glasa za HDZ! zato Slavo Kukić, profesor i vrhunski ekspert nije dobio podršku za predsjedatelja VM, jer mu Dodik nije dao potvrdu da je \"pravi Hrvat\" (iz HDZ-a)!!!
A da stvorimo multietničku i zajdničku državu Jugoslavjiu , samo da je učinimo funkcionalnijom ,da ukinemo devetočlano presjedništvo i da jedan čovjek ima jedan glas ,idemo PRINCIPI , jedinstvena država ,građanska , ne to vam je bilo malo , a sada vam puno sve što ima RS . Genocidna ??? ako Hrvatska ,koja dans nema ni jednog Srbina nije genocidna ,gdje su žene i djecu klali ,a sve ima na slikam ,pa ko će onda biti genocidan . POgledajte zločine Muslimana nad Srbima oko Srebrenice .
Sada ce biti komentari tipa DODIK ometa formiranje VM, a on nudi naj fer strategiju, ne samo za srbe ili hrvate, nego i za bosnjake. Ako ne razumijete sta on hoce onda ste stvano glupi. \"Ako se nastavi sa željom da se drugima određuje ko su dobri Hrvati ili ko su dobri Srbi u Vijeću ministara, od tog posla nema ništa\", rekao je Dodik novinarima u Banjoj Luci\" Zakljucak; on je protiv da on bira zastupnike na muslimanskoj strani, kao sto je protiv da LAGUMDZIJA, KOMSIC,IZETBEGOVIC i ostali da se mijesaju u izbor srpskih ili hrvatskih zastupnika.
Ti si sa svojim cobanima rak rana ove drzave i kao takav ces biti odstranjen......ili cemo pustiti pacijenta da umre ali samo sa svojim boljim genocidnim dijelom !!!!! SIKTER
Glavni problem citavo vrijeme od izbora je taj sto Dodik i Covic smatraju podobnim Srbima i Hrvatioma samo one koje oni predloze a ne one koji su dobili glasove na izborima. Demokratija koju oni predlazu nema nigdje u svijetu niti ima uporiste u Ustavu Bosne i Hercegovine za sto se oni demagiski zalazu.