Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto Radovan puskom to Dodo politikom Bleeeeeeeeeeeeeeee Sta ce tebi Radovane vise pola bosne Cirilicu pise
Cobane! Da nije vas čobana ,ne bi oni imali pijuna da troše za dobrobit svojih guzica. Zar ste zaboravili kako vam je baš Dodik j... majku zato što su vas trošili kao pijune u ovom ratu.Pa vas sad i on mijenja za vašu dobrobit-vas 100 000 a ON jedan.Pa sad ti množi!
cobane mozes ti laprdati koliko hoces ali jos ti na dokumentima stoji BIH!!!!!!
Pa znas nas uvijek smo spremni mijenjati kraljicu za 5000 - 10000 hiljada pijuna, nadam se da znas mnoziti
Ti nam bas \"Cobane\" reci, vi ste navikli prepravljati - svak vam se iskucio i jos ce. Vazno je da ste nabili krunicu na trobojnicu - dok veliki kralj izdade smrdijicu i klisnu u svijet. Dzaba vam - sto niste cuvali Jugu, imali ste komandu od Tite - al vam je i to malo bilo. Sad ste docekali da granicite s drzavom Kosovo!
Za \"silver\" Mislis: 1. Republika Srpska 2. Bosna 3. Hercegovina
Ha ha ha ha pa vi ste mi nesto bas potkovani sa tom historijom, za vas historija pocinje tek od 1500 god.
\"Cobane\" bio je prije i Bosanski, al je preimenovan u \"Srpsko-Hrvatski\"
Znamo mi da on hoce da zadrzi svoju genocidnu tvorevinu RS - ako je izgubi gasenjem, onda mu preostaje bijeg u vilu preko Drine
Prijatelju pa pise i tebi na tvojoj diplomi da pricas Srpsko - Hrvatski jezik pa ste ga preimenoavli u narcis Bosanski
Ma jebes vise i taj Dejtonski sporazum. Pa sta ako se prekrsi. Doci ce do novog rata??? Ma dajte molim vas. Dejtonski sporazum trenutno sluzi samo za odrzavanje ovakvog sjebanog uredjena drzave, sa toliko uprave, na raznim nivoima, da je to neizdrzivo. Svi pozitivni aspekti tog sporazuma se nisu implementirali. On jednostavno ne funkcionise, i treba ga zanemariti. A ta Republika Srpska, Pa nabijem vas. Sta cete, ponovo nas napasti i \"braniti otadzbinu\". Pa nemate sta braniti, idioti. OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA!
Cobane, ajd mi Boga ti, reci samo sta ti pishe na licnoj (osobnoj) karti, i na pasoshu....cini mi se da pishe BOSNA I HERCEGOVINA a ne \"manji BH ENTITET\"!!!Ako budete i dalje slijedili ovog mrcinu, laktaškog-kabadahiju i \"ronhill\"-švercera, onda se teško vašim prljavim zadnjicama, pocrkat\' cete kao psi!!!
Cobane, ta tvoja \"realnost\" RS bi se rasprsla ko mjehur od sapuna, da nasi izdajnici povuku nekoliko pravih poteza. Za sada ne smiju nikada pristati na etnicki popis stanovnistva i na pregovrima o Ustavu trebaju insistirati da Dayton nije nikada legalizovan i da je Ustav Republike BiH jos uvijek legalan, tj. \"realnost\", i odmah RS ne bi imala vise ni perspektive niti buducnmosti. Ali nasi izdajnci su bivsi udbasi (npr.Hare) i danasnji cetncki agenti i oni nikada nece povuci pravi potez, to je jedini problem.
E ovce moje, samo se vi prepirite o politicarima a jedite jucerasnji ubudjali kruv, i nosajte cement po gradjevinama da bi ste platili internet dok oni zderu po konacima i rasipaju se vasim parama, ko vas uci historiju, imamo Republiku Srpsku imamo Bosnu i imamo Hercegovinu to je realnost i tu realnost niko ne moze da pobije. Imamo slobodu govora i izrazavanja i kao ljudi su sada tolerantni - hajde ti stavi zastavu sa ljijlanima u Banja Luku ili stavi trobojku u centar Sarajeva pa da ja vidim tu toleranciju o kojoj nasi politicari propovijedaju. Nikada vise zajedno i to je realnost - jadno - ali je realnost. Toliko od cobana.
Medjedi u sumu!