Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil Banjanovic je metafora ljudskog postenja i tolerancije.Cijelo je vrijeme radio na povratku svojih sunarodnika na ocinska ognjista.Nije se bavio politikanstvom vec politikom da mu je drzava tamo i gdje mu je djedovina, tj.Republika Srpska. Pokoj mu dusi i rahmet ! Visoko cijenim Predsjednika R.S. Dodika sto nikada ne razdvaja ljude u R.S. po nacionalnosti i religiji no samo po dobru i zlu.
Mile ba ljudina, steta sto je cedo
Neka je vjecni rahmet Velikanu Fadilu.Poznavao sam ga kao sto se rod poznaje.Bio je sirokogrud za sve koji su ga poznavali,svima ako je mogao pomoci pomogao je.Nije gledao je li Bosnjak ili Srbin.To je bila osoba sa toliko energije da ga je ko malo mogao pratiti u radu.Nije mario za kravatu i odjecu volio je naprosto rad i to rad koji nije koristio njemu ,nego ljudima kojima je bio 24 sata na usluzi.Imao je nekoliko velikih ljubavi.Porodicu,Kozluk,Drinu, i domovinu nam BOSNU I HERZEGOVINU.Svojim djelom motivisuci svoje Kozlucane uspio je zajedno sa njima od Kozluka napraviti mali gradic.Nakon progona kozlucana u bijeli svijet okuplja ih oko Kozluka kao i sve Podrinjce da se vrate iz izgnastva kuci.Slobodno mogu reci da je svojim djelom spasio Kozluk Skocic i Sepak od pokolja u ratu.Mnogi koji su zivi ,zivi su zahvaljujuci njegovoj hrabrosti da se suprostavi necovjeku u zlim vremenima.Kozluk í Podrinje su izgubili cestita covjeka,te molim dragog Boga da njegovo djelo bude nastavljeno
Svaka čast on zna kako treba a ne kao ovi iz P.deracije što se nisu setili izjaviti saučešće Draganu Jeliću
@ RS . RIKNIT CES I TI SA ILI BEZ SALA NEGOZUPERU JEDAN ZA TEBE SU I POMIJE RUCAK:
pa tako je kod nas u RS postuju se manjine a ne ko u susjednoj drzavi federaciji...
svijet nema pojma koja su srbi gospoda :)))) ali zato dobro znaju koliko SMRDE...
Predsjedniče još jednom si pokazao svoju veličinu. I MOJE SUČEŠĆE PORODICI BANJANOVIĆ
Rikno ovaj balliyski krmaK?! Salo ga ugušilo...
Dodik je najsposobnjiji politicar u Bosni i Hercegovini,ima karizmu i liderske sposobnosti kao nijedan politicar u drzavi.Steta samo sto svoje lopovluke prikriva nacionalistickom retorikom,ali i to je dokaz njegove inteligencije,zna da je narod kao ovce,pa dok se mi mrzimo medjusobno on krade,a Srbi se kunu u njega,dok nisu ni svjesni sta im je sve pokrao,zive gore nego mi u Federaciji.Sve ono od cega drzava zaradjuje je prodao,Postu je prodao,Telekom je prodao,Hidro/termoelektane je prodao,sve privatizovano,a drzavi cuna. Steta samo sto je lopov i ima nacionalisticku retoriku,da je posten i normalan,mogao nam je biti veci od Tite,svima u drzavi.
E moj prijatelju, da svi tako kažemo - živjela naša domovina BiH i živjeli njeni dijelovi Federacija BiH i Republika Srpska mi bi živjeli kao kraljevi. Al eto, glupi smo do bola i zato nam je ovako kako je.
A jest se navalio komentirat sve zivo...sta bi novine bez mileta,ode tiraz u p.m.
Ovo je najbolji komentar dosada..bravo legendo..pridružujem se čestitkama amin, amin, amin :))))))
DODIK VELIKODUŠAN PREMA SVAKOM UMRLOM BOŠNJAKU USEBI JE GARANT POMISLIO A TO SE VIDI I IZ TELEGRAMA SAUČEŠČA \"JEDAN BOŠNJAK U RS-u MANJE\"
Svaka cast na ovom gestu ali kada bi rijesio problem jadne nane Fate Orlovic ond bih stvarno povjerovao da je iskreno ono sto govori u svom caucescu.
Nije R.S. nenamjerna drzava,vec drzava stvorena sa namjerom, zato je i zovem namjerno-REPUBLIKA SRPSKA
Gospodin bracika je bio jedan dobar i umjeren političar koji je strpljenjem i pomirenjem činio da se povratak u Zvornik i okolinu završi uspješno. Jedan od rijetkih Bošnjaka koje je predsjednik Dodik izuzetno cijenio i ne bi bilo čudo da se pojavi na njegovoj sahrani. Velika šteta za Bošnjake Zvornika i okoline jer su izgubili pravog svog vođu ovi sada što će doći na \'čelo\' nemaju smisla ni za pomirenje ni za toleranciju ni za išta što ima veze sa zajedničkim životom a to će mnogo štetiti njima samima ne Srbima, zasigurno.