Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodik ( namjerno malim slovom ) zaista nije zasluzio da ga se vise pominje . Taj covjek nije vise normalan , molim Vas obratite paznju na njegov govor tijela . Taj covjek se plasi muhe u letu . On je samo drcna Seljacina i Krkan koji je gotov . Srbija ga se odrekla , kud ces dalje ??
Seljak covjek je ponosan covjek, seljacina jos ponosnija. Fudbaler - fudbalercina, bokser - boksercina,.......... Jas pretpostavljam sa si kao veliki velikogradjanin rijec "seljačina" koristio kao nesto pozitivno.
@Vladimir71 hvala na regresiji . Za mene i meni slicnima nije isto seljak i seljacina
Vjerujte po njegovim izjavama da je vec odavno prosao i Karadzica i krajsnika zajedno . Ako ovako nastavi proći će i Miloševića . koje je to govedo da se krave ne uvrijede.
Yebo mater pa ima li većih mazohista od nas Balkanaca? Sve same budale I degenerike biramo da nas vode I guraju nam ga do rebara. Stvarno smo svi glupi .
Camil podobro lici po sastavu sirovina Dodiku...
Camil je dotjeran, a Dodik zapusten.
@Vladimir da je tvoj tata bio normalan t nebi postojho,dakle napravio je debila.
duduk je samo za koride, rakije i prasetine
Majmun radi sto majmun misli.... Ma on je samo jedan lopov, hohstapler i mjesto mu je u ruznoj i tuznoj historiji srpskog naroda...
Dodik je lud , ovaj Duraković je zatrovan srbomržnjom . Dodik i Duraković = BUDALE nacionalističke.Dr S
Tuzi ga!
Camile sad mi ga zalilaj
vrijeđo, ,kao da zna nešto drugo
Dudko se izgleda drži one narodne....obraza nejma a rizici se neboji.Vjerovatno je i ljubomoran na Camila Durakovica koji je licno po jedan od najobrazovanijih načelnika općina u BiH.Dudku vjerovatno takvi neodgovaraju jer se baš lahko uzjahati nedaju.Njemu više odgovaraju neznalice i ulizice sa kojima on može da na "daljinski"manipulira
sto i ti nisi njega vrjedjao ili kao i svi sda-ovci nemas muda za tako nesto
Genocidna tvorevina je uzrok konstantnog podastavanja i pocjenjivanja zrtve. ZAKONOM O GENOCIDU TREBA SE NAPOKON ZASTITITI ZRTVE.
ja bi se vise zacudio da je nesta normalno napisano o ovoj spodobi od dodika, nije mi jasno kako ovi stranci sjedu za sto sa njim, il su kao i on, il gori od njega, tu nikakve kulture nema, covjek se ponasa ko kakav kocijas, a nije svjestan da ; ; a sa rikne
Odlican tekst potpisujem svaku recenicu. Ovo bi trebalo da se uci u skolama o ovim vrijednostima. Nisu srbi krivi, krivi smo mi sto im dozvolismo da svaki put naprave masakar nad Bosnjacima.
Kakav narod takav im i predsjednik
A ni mi nismo puno bolji