Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doci ce i tvoj kraj, a BOSNA JE VJECNA!
milorade,da si muško,rekao bi...Hajte Bošnje da se pobijemo da ovo jednom završimo,ali pošto nisi...ostaje ti da laješ,laješ i laješ,sve dok ti lavež ne umukne i dok te oni KOJI SU TE POSTAVILI NE UPUCAJU KO BIJESNOG PSA,jer ti i nisi ništa drugo.Ti si BIJESAN PAS SA PJENOM OKO G.O.V.N.A.R.S.K.E LABRNJE!!! P.S.Nećeš još dugo...
Prvi put drzava u stoljecima ima VOJSKU I NAORUZANJE pa se Dodik malo ukenjao od straha. Prpa guzi, haj sad zaratite majku vam!! i bez naoruzanja smo vas pokosili, zamisli sta bi tek sad napravili!!! PAZI DA MI NE NAPRAVIMO VELIKU BOSNU!
Zabavnijeg i lošijeg komičara svijet sigurno nema. Za vas koji se slažete ili veličate ovu bosansku fukaru - molim vas češće se pregledajte kod neuropsihijatra. Za ove koji se upale kad bukvan nešto izvali, šta vam je? Pa vi mu više važnosti dajete nego što bi je ikad imao, on uživa da vas loži... Nemojte mu davati važnost, on je masna mrlja koju samo treba saprati. \"Realista\", vjerovatno si mislio \"sukob ograničenog intenziteta\"? Tu si u pravu. Eh, kamo sreće da isprovocirate takav sukob. Eeee, kamo puste sreće. Ovaj put bekani ne bi bili vezani, vođeni Titovim tekovinama i prisiljeni da kažu da su Srbi ili Hrvati. Ovaj put bi bekani imali oružje a ono što ti ne bi imao je mjesto. Mjesto u BiH. Mjesto da prljaš našu zemlju svojim stopama i dišeš ovaj lijepi zrak. Bujrum, realista ... bujrum separatisti, pokušajte. Welcome to your own end.
G E N O C D N O kleptomansko i fasisticko dju-BRE K A D I N S I S T I R A S TOLIKO ZASTO NE ZAHTJEVAS DA ukinu oruzane snage i agresorska barbirije srbija i hrvatska, NEK I SRBIJA I HRVATSKA UKINU VOJSKU I PODJELE ORUZJE ! kad se toliko SLAZES I ZALAZES, genocidno srpsko k.rmce ! Mislis da ce se ponovo naci RBIH-e BEZ VOJSKE I ORUZJA, sm-rdsko genocidno PRASE ?!!! Taj film VISE NIKO NIKADA NECE VIDJETi ! Z A P A M T I !
ZNACI DA je ZBOG ovakvih planova nestanka ARBIH-e lagumdzija pokusao skinuti s pozicija PRIJE TRI MJESECA dva ministra SDA , jedan od njih JE TAJ koji je odbranio RBIH-u od agresije srbije i srba barbara i POSTAVITI ZA MINISTRA ODBRANE RBIH-e nekog slugu ideologije velikosrbizma tj cet.nizma ! NARODE U NEDJELJU GLASAJTE ZA STRANKU SBIH i SDA ! Nema druge, BOSNA ZOVE ! Tuzite OVOG DODIKA ZA ZAVJERU I NEPRJATELJSKU DJELATNOST PROTIV Suverene Armije nase domovine ! OVO PO NIKAVU CIJENU NE MOZE PROCI ! STOP ! U kojoj drugoj drzavi JEDAN POLITICAR SMIJE UDARATI NA ARMIJU DRZAVE u KOJOJ ZIVI I OD KOJE PRIMA PLATU ?! Borci, politicari i patrioti RBIH-e, TUZITE OVOG SRPSKOG HI.TLERA MILORADA DODIKA ! Dokle ce vas vise GAZITI I UCJENJIVAT SVOJIM FASISTICKIM I DIKTATORSKIM PRIJETNJAMA !?!
dodickova obecanja: referndum o prastanku vazenja suda BiH na teritoriji sumske. vracenaje dejtonskih nadleznosti sumskoj, cak i referndum o otcijepljenju sumske a sad inicijativa o ukidanju vojske BiH.... i sta je na kraju od ovih velikih ciljeva ispunio? NISTA! nemoze on sam dejtonski sporazum promijeniti, ma koliko on to htio....
otisli ratko i radovan u turisticku posjetu u hag i odu oni fino u hotel kad u wc milorad ugleda bide kaze radovanu radovane sta je ovo ja mislio samo muslimani peru guzicu, a radovan se popisa u to i uze slamku i poce da pije i odgovori ratko nije to za pranje guzice, to je za ispijanje pishake
bosna nije drzava nego BIH a to ce se sve raspast
Dodik razoružava Muslimane hahaha
Nikad više Bošnjak bez pištolja pod jastukom!
HAHAHA, Duduk bi da razoruža čiste Bosance i Hercegovce i cijelu državu BIH, a da vojska Srbije ostane naoružana :))) :D :D :D pa ovakvog šaljivdžije nećete sresti ni u jednom pozorištu :) koji je ovo cirkusant i klaun, dajte neka mu neko sašije onu kapu sa lopticom na vrhu...
Ocigledno je da u svoj ovoj sprdnji,provokaciji i uvredama ovaj cirkusant ima podrsku odredjenih krugova i tajnih sluzbi,ali u zivotu svemu ima kraj,tako da cemo jednog dana gledati ovu nevaspitanu budalu na \"smetilistu istorije\".
@@Realista - Trabunjaš. I vrijeđaš pravo hajvanski. Daj mi 3 razloga zašto nam trebaju oružane snage (osim čišćenje snijega na ČV).
ce se raspasti na tri nacionalne komponente kad tad ko to ne zna on ne zna nista
Bravo , ovaj Čovjek je ljudina , samo on može uništiti ovu genocidnu i fašističku tvorevinu tzv BIH
PA ONDA nek ukinu oruzane snage i agresorska barbirije srbija i hrvatska, NEK I SRBIJA I HRVATSKA UKINU VOJSKU I PODJELE ORUZJE ! kad se toliko SLAZES I ZALAZES, genocidno srpsko k.rmce !