Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.kraljevskaporodica.ba
Ti si jadnik, znaš li da si jadan?
OTICI CE DA MU UZMU MJERU, ako znate na sta mislim ...
šta ovaj svjedoči kad dana rata nije vidio... nebuloza
Probudite se Srpski pošteni svijete i vidite šta nam ovaj zlokobnik čini, čitavom Srpskom narodu i ostalima. Sramoti nas braneći naj većeg krvnika i zlobnika kako je zemlja postala...
Meni je zanimljiva ova baHlijska s.toka kako prate desavanja kod svojih predaka
Milorad Dodik je silovao Bosnjacke djevojcie po hotelima za vrijeme agresije srbije barbara nad RBIH i genocidnog i etnickog ciscenja Bosnjaka iz genocidne tvorevine, zajedno sa kanadskim generalom MCKENZI-jem ! O njegovom organizovanom kriminalu na drzavnom nivou koji traje VISE OD 20 godina da i ne pisem ! Dodiku i jeste mjesto na optuzenickoj klupi pored monstruma - pisopije karadzica i govnojeda smrdca mladica !
VAMPIR, KRVOPIJA, DEMON IZ PAKLA 100 POSTO
Struhnut ce oni kad tad,sjeme im se "zatrlo" ,bolesnici jedni,sve je to poteklo iz Rumunije,karavlasi jedni,i pravi Srbi vas se stide,al' kad tad valja mrijet!!!
ODMA OSTAVIT GOVNO U ZATVORU...
koliko treba da platimo pa da tamo i ostane
Molorad Dodik je silovao Bosnjacke djevojcie po hotelima za vrijeme agresije srbija nad BIH i genocidnu i etnickog cisnenja Bosnjaka iz genocidne tvorevine, zajedno sa kanadskim generalom MCKENZI-jem ! O njegovom organizovanom kriminalu na drzavnom nivou koji traje VISE OD 20 godina da i ne pisem ! Dodiku i jeste mjesto na optuzenickoj klupi pored monstruma - pi.sopije karadzica !
...srbi ne mogu bez haga nesto....srce ih vuce izgleda...
... kaže džaba naš narod - "Onaj pas ovaj mu brat"....
Dodik bi trebau u Hagu djeliti ćeliju, a ne biti svjedok..