Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puna podrska zlaji u borbi protiv vehabija
Ma znam ja da sam provokativan to je i paonta. Nego reci mi da li ima neka la.z. Sve je istina i to vas boli samo tako Nego de si ti ne javljas se mnogo evo i ja naso malo vremena
ne smem ni da pomislim šta bi značilo za serbsku onu stvar kad bi ti nestalo struje
o de si junačino već sam se prepo da si zaginuo udarajući minuse na imdb i pišući komentare na neprijateljskim forumima.
Adolf Hitler je rekao - \'hrvati su izmet ljudskog roda Ko ce da negira svabu jos mu pevaju danke danke dojčland! Cuj hrvata i to najvecih od njih sami Milosevici , stankovici filipovici...itd hahahaha bajagi nacija bez jezika koji menjaju ko ku.ra.ve stranke A o potu.rcenim da ne gubim reci ni jezika svog a oce sami sebe da ubede da su bajagi nacija. Nego bliskoistocni opet vam dodo zari prst u oko zna covek a i istina je to! Nego zeleni zubi ti se bojis cob.ana auu ti iz one rup.etine teh.erana izaci ne smes. Nego jesi opro zube evo ja vec otvorio sl.ic!
al su se neki prepoznali? sami se javljaju hehehe
@Dado izgleda da su ti mama i sestra pretjerale sa sargijanjem po osunecenima......pa te opet bjesnilo i halicunacije hvataju !!!! SIKTER
Jasta nego....eto se bas jedan od trvojih cobana spremao na teror u Bratuncu !!!! SIKTER
ma jok, samo sto tri kamiona eksploziva neki dan nadjose u zgradi parlamenta u Cetn.itetu
puna podrska hanefijama u borbi protiv vehabija
doda bolan sto si nam to ofalio?,ko da te neka shekiracija pritisla
Pa da........terorističke prijetnje iz republike mrske
Najveća opasnost je TERORIZAM OD STRANE ONIH KRIMINALNIH POLITIČARA koji prijete Bosni i Hercegovini.
REPUBLIKA SRPSKA- na prvoj liniji odbrane od veliko islamskog svjetskog terorizma!!!!
Četnič.ka propaganda i četničk.ki pokreti, naoružane čete i četnič.ki odgoj mladih...u BiH največa prijetnja sigurnosti po živote ljudi, djece, žena, staraca, beba...što nam dokazuje u nekoliko navrata i historija.