Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DODIK JE KRIMINALAC NA SLOBODI☝️️
ninina JEDNA JE DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA ENTITETI SU PRIVREMENA KATEGORIJA☝️️
Ninina EVO NEK TI KAZE NOVAK KILIKARDA KAKO SI POSRBLJEN PRAVOSLAVNI BOSNJACE https://youtu.be/e5UiS4kiiNY https://youtu.be/e5UiS4kiiNY
Ovaj šta god predloži, ide u korist njegove sopstvene guzice a ne njegova naroda...
Da nedopustivo je da imamo iste vrijednosti kao u Evropi . Nama treba nacionalizam jer samo tako nacionalne partije mogu opstati na vlasti.
Dečija pesma 😂 http://youtu.be/XJK7xRJoEGo
Vise puta sam sam sebe pitao dali je ovaj pelcovan?????????????????????????????????????????????????????????????
Ama nedirajte fobicnog covjeka.Razboljet se moze ili ga mogu ukloniti pa sa kime cemo se isprdavati ovdje na klixu.Dovoljno mu je facu vidjeti pa tekst i nemoras citati a da znas o cemu se radi.
svugdje stranački ljudi..zato što kad upadaš moraš da dadneš..a kome nego stranci da dadneš..
Pod hitno uvedi obavjestaje institucine u WC -ve u javne institucije svoje genocidke pa vidi ko kakve gace nosi
Dje si mile krava te ubola..
Za vašeg lopurdu Bakira koji opljačkane milione od vas troši po Beču i po ostalim destinacijama za koje i ne znate Dodikj je mala maca.
Dodo 🛇 pusti sve kraju, nego glavu u rusak i put pod noge, FBI ti je za petama🗽
dodo eto FBI je vec pripremio tvoje ratne i poslijeratne kerefeke...tvoji racuni po svijetskim bankama su na aparatima...
REDAKCIJO Stavi te upozornje tekst sadrzi sliku uzemirujuceg sadrzaja
@ninina hebo te on da ti napravi nesto za uspomenu i dugo sjecanje :):):) Primitivac i papcina samo takvim moze biti idol :):):)
Jedi govna rudonja
Hoće da uvedu vojnu diktaturu ko u Turskoj. Neće da može.