Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je l' sta vecerao, niste napisali.
BOSANSKI SRBIN DODIK , koje je u sluzbi Moskve na Balkanu i mali Putin!
I treba jer mu moraju reci kako da se ponasa na skupu i da ne siri mrznju. Zato i NATO nadgleda, sjetite se protesta 2001 na otvorenju Ferhat Pasine dzamije kada je covjek poginuo i kada je gorilo sve.
... povodom odluke visokog predstavnika RS-a... Kakav visoki predstavnik RS-a???
To su znači sankcije?!Što su sankcije jače to su USA zvaničnici koji ga posjećuju sve visokorangiraniji.Ako mu još pojačaju sankcije eto mu Bajdena u Banja Luku.
S mora da nebi zavrsio na kubi u gvanta....
Nek ce on "nazociti" :)
Posaljite nam Klintona i one njegove jarane sto su nadlijetali Srbiju 99te...
Ako ga prije toga ne otmu specijalci i odvedu na nepoznato mesto.
sta ako se mi bosnje okupimo
Nema ovdje ozbiljnosti dok delegacija dolazi da pregovara sa covjekom sa crne liste. Takvi ljudi se inace zaobilaze ili se expresno odstranjuju iz politike. Ovo je sve cirkus. Bosanci se ne smiju opustati i trebaju nastaviti razgovore, a s druge strane poceti popunjavati rezerve oruzja i municije. Sutra kad pukne bicemo ko ukrajinici…prepusteni sami sebi.
Mile, povedi ih na svoj skup, da vide skim imaju posla
E pa nećemo tako Dino.
Da ne bude odgodjen zbog nepredvidjenih okolnosti taj skup hahahahahah
Dosadan si klix. Samo Jo's da javite kakva je stolica mu jutros bila. I imate komplet an paket
Predsednik manjeg BiH entiteta zaustavljenog u razvoju ide na raport Amerima.
Reci im Mile, reci kako si ti prvo Srbin, pa onda Rus, a stidiš se BiH, majke koja te hrani! Reci im, kur*i se malo!
Svi naši političari idu u ambasade po tekst. Uloge su davno podeljene. Mi uživamo. Kokice su još uvijek jeftine. Svi oni rade zajedno, cepaju, čuvaju, brane, optužuju. A u stvari ucenjeni zločinima i pljačkom laju kako gazda naredi. A zna se ko je gazda u ovom jadu od države. I Zelanski je lajao. Eto sta mu je bilo. Politički vrh naše države možete pronaći u svakom lutkarskom pozorištu.