Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj im svoju vilu na dedinju
Eno ti u Bratunci vlastiti Srbi plaču zbog tvoje nesebične brige, a zoveš druge sa Kosova da ti se dosele, umobolni bolesni čovjeće.
Nama bosnjacima vjera neda da uznemiravamo komsije i da se svetimo a posebno nedozvoljava da im nemir pravimo. Al kada se bolje razmisli, pa oni stvarno nisu nase komsije. Oni su nasi dusmani i netrebamo vise sutjeti. To sto sutimo ne znaci da se bojimo, tog kukavickog naroda pogotovo. Bio bi ponos boriti se snjima.
hahaha a za to vrijeme bosnjaci sute, jeste bijeda kad vam jedan srpski kasapin dodik diktaturom fasiste ko h..itler diktira sta ce drzava BiH-a raditi, hahahahaha
Sta je biti srbin? si.ledzija lopov u.bica bar.barija pljackaros p.edofil terorizam terora srpska krvolocna hriscanska crkva i popadija nebeski narod sotonske zvjeri!!!!!
se.re mi se na dodika, srbe i sm.rdljivu i krvolocnu srbadiju, monstrumi i teroristi.!!!!!! Ish, ish, srbadijo primitivna teroristicka bando, , ish u maticu rusiju, ish!!!!!
Zaista treba,jer mi fol necemo protiv \"komsija\" dokle vise.Oni nisu nase komsije po mome misljenju.Treba udariti dodika gdje najvise boli,a trebali smo se svetiti i onima koji su vrsili genocid pa nebi ovi danasnji ovako pricali.
BAS TAKO, al sta ces kad nema niko pametan, mi samo sutimo. Treba mu stvarno unuke razapet, jedino ce tako usutit ovaj seljak. Treba posjetiti njegovu djecu al prvenstveno unucad. DOBRA IDEJA SAMO SE SLABO PRICA!!! Dala bi sve za to.............................................................................
STVARNO MU TREBA POBITI DJECU,OVO JE SVAKU GRANICU PRESLO!
JA DAJEM 5 DULUMA ZEMLJE NA POKLON KO ZAVRSI UBISTVO UNUKA OD OVOG DODIKA !!! Fakat cu se na to koncentrirati pa i poslije njegove smrti.Pa se nesveti!!!
Jos jedna glupost papka iz Laktasa........prije svega nije njegova BABOVINA a drugo to su sve drzavljani susjedne drzave pa kao takvi nemogu imati stalni boravak u BiH....................LOVE BiH
mile-ćorak.....idealan nadimak za doticnog....njegov narod zna najbolje koliko je ronhill ćoraka opalio brčak zmiju ga loma
Neka hvala Milorade - neka nas na svom. A tebi ako bude slicno trebalo, mozes doci kod nas na barikadu. Imamo i carapu za tebe.
Mile, Mile - kad bi ti MEDJEDU jedan znao kako zapadni mediji o vama pricaju, mozda bi ti iz guzice doslo u glavu da vam treba komad zemlje negdje iza Moldavije - ni slucajno blize negdje. Samo nastavi tako... Kokice sam vec kupio
a ti si mustra po kojoj bošnjaci treba da se ravnaju? pokušaj da se naučiš prvo ličnoj kulturi a onda možda spoznaš i kulturu dijaloga. jadan si ti i oni koji te moraju slušati.
ti nisi brcak , ti si ili cet.nik ili izda.jnik....
Milorade , nismo se tako dogovorili . Moraću i ja dovući moje Rvate iz Južne Amerike , da i nas bude više .