Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ova kisa padaaa..
SRBI SJEME VAM SE ZATRLO ZA SVA VREMENA !
Kome ovaj kloc da podrsku sve mu u zivotu propadne...kakav ublehas...
Bez ljutnje, sve je to politika biznisa ili sam biznis...
kakvo iznenadjenje
Sta osta od velike smr-dije i satelita joj genocidno sumske......samo nake specijalne veze lol !!!!! SIKTER.....Mile ti si spreman i go-va-na jesti da bi ostao na vlasti.....znamo !!!!!!
mi smo uvijek bili liziguzi i deppeuvlakaci, to nam je u srpskim genima...
ovaj kenjac, a ono mu brat
@pfffff-Bravo!Ove Bosnje treba buditi a Mile Ronhil je za to najbolji.Vec poceli sa \"Josip Broz Tito i sa stafetama mladosti\"!Niko ne moze vise posramiti i poniziti Bosnjacki Korpus neg upravo BOSNJE prodane!Sramota!
koga interesuje vijest sto FAS*I*STI spremaju proslavu \"bjezanije po KOZARI\" dajte molim vas kakvu normalnu vijest npr sto radi Radoncic. NIKOLIC do juce drugi najzesci NACI*O*NALIST a sad ko biva nekakav SVRBSKI demokrat sa poletarcem VUCKOM. Koga to interesira kad vec sve je vidjeno!!!
PS. Hvala ti ronhille što držiš na okupu i jakim Bošnjački korpus, da tebe nije ili da pričaš suprotno (ne daj Bože), možda bi se glupe Bošnje opet prevarile i povjerovale vlasima, ovako si barem pošten i daješ čitavome svijetu sliku o tome ko su, šta su smrdi i šta zapravo misle! Hvala ti još jednom, Bošnjak iz Lijevče Polja!
Ajde sad nova runda \"lizanja dupeta\" by traktorista mile!
laze kao uvjek svi su tu jos od devedesetih samo izmjenjali pozicije narod u bosni sada mora biti duplo oprezan
SAY NO TO CH.ET.NIKS.
Sad kad je Tadić izgubio i drug Mile mu okreće ledja.Takvi su ti Srbi izdali bi i majku rodjenu za vlastiti interes