Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma mi je drag politički magazin 60 minuta! Uvijek Bakir napada ovog čovjeka! Misli da je RS njegova, vara se, ovo su sve naši prostori, mislio on to ili ne! Ovo će biti sve Muslimansko u budućnosti, AKO BOG DA!!! A ti momo, molim te možeš li ušutiti, da te ja ne bi ušutio! Idi u republiku smrdsku i tamo pričaj dodiku, a ne nama ovdje! Jes čuo, a Naser Orić, je pošten čovjek! Uradio je odličan posao u Srebrenici 1992, to je baš lijepo! Jer su kasnije smrdivci uradili ono koje opisuje neobrazovane, retardirane i maloumne osobe! OVO JE BOSNA!! HVALA TI DRAGI ALLAHU DŽ.Š., ŠTO NAM JE DADE!!! OVO JE BOSNA!!!
ZA DK JAO SMRDO, PA TI PISES LATINICU?????????????? PRICAS IJEKAVICU..........MA TI SI HRVAT 100% TJ KATOLIK NEMA DRUGE, A VRLO MOGUCE I BALIJA.... TI TREBA DA IDES U SRBIJU GOVNO JEDNO...CETNICKO...ZATO STO SMRDIS NA SLANINU I BIJELI LUK
ajoooj momo opet. ti...znaci idemo redom ponovo po ko zna koji put dok nekazes da ti je dosta mrtve kosti novorodjenca ti jebem momo...... popisam ti bebici smrdljivoj cetnickoj u smrdljivo grlo.....momo....jel treba dalje mmo??? mrtvu ti majku jebem momo...
BRISI ASIME GEBELS BALISKI NAPISI STA 109 BJELOVAC SRPSKI ZRTAVA UBILI TVOJI MUSLIMANI ORIC MANDJO MIS
opet zabavljac nalozio bosnjacki i antibosnjacki korpus.Al ste ga napravili uticajnim i primjecenim!!!On je najbolji moguci politicar tog entiteta;jer svi drugi su istog ili goreg misljena,a nisu tako zanimljivi kao doticni!!!On samo u najblazoj formi predstavlja mrznju velike vecine manjeg entiteta.Ko bi drugi bolje predvodio tu razjarenu masu na sve sto je malo drugacije???On je ipak najbolji izbor!!!!
Ma nista novo samo Genocidasko laprdalo priznalo da je bolesnouman i da mu je potrebna lijecnicka njega ubrzo. Dr Dabic mu je dao terapiju od koje ima halucinacije i covjek halucinira inace on nije tako mislio,pa zasto mu stavlajmo u usta stavri koje ne pripadaju socijal demokrati tp jest partiji iza koje se krije pa svi mi znamo on je demokratski obrijani Genocidas koji cuva subaru i Kokardu pri ruci i sve je blize da je stavi na glavu sa ponosom, Samo mi neznamo da on istu ima i za Spasoju Tihomirovica i Barira Izmetbegovica.Oko Dode ima jos Ceta i to Srbobalijskih e ti su mnogo opasniji po nas jer ce nas napsti sa ledja u dogovoru sa njim i to nam cine Izdajnicko minderska SDA stranka 20 godina. Srbobalijski kokardasi su opasnije zlo a znamo neke Abdic ,Nemanja Galijasevic,Te mrake se treb civati mnogo vise od ovg bolesnog Dudlasa i njegovih trabanata Genocidne tvorevine .
Milorade, kad strpash veliko govno u ta svoja jebena usta onda ga progudaj krkane seljasti.
Evo i MOJE vankontekstualne izjave: Zasto bi BOSNA dozvolila da joj PRAVOSLAVCI sude.
aurora \"dk\", ne seri kad voz stoji! Pa ti si gora nego si bila na Pincomu! Zivotna preokupacija ti je politika. Pitam se imas li ti vremena djeci i onom svom debilu od 100 kila kad rucak da napravis sobzirom da ovdje dangubis..... Duco Duco, previse stavljas na kocku, razmisli malo. To sa kraljem je stvarno bilo neukusno. Jebo te kralj, nek su mu jebali mater u Marselju! Cuj ako je kralj srbin, mora i drzava sva da bude srpaska. Koliko si ti bolesna osoba to iz istih razloga i zbog stadiuma bolesti nikad neces uvidjeti! Poslusaj jednom glas razuma i kad ti njih vise kaze da si luda, pocesi se malo po toj glavi i malo zamisli. Mozda tu ima nesto, zar ne?!
prosto je nevjerojatno da jedan tako nisko obrazovan covjek,bude na takvoj poziciji....Strašno
Medjutim nije sam Dodo njih ima toliko za ovih 20 godina da bi napunili goli otok. Oed Tihica minder hapasa .Alijinog princa Bakira Hapasa,Saje i ostale bagre koja ovu zemlju vuce na dno i u nove sukobe. Sludjenae torovske ovce bleje natakareni jedni na druge, Svi su slijepi i sludjeni isprepadani jednih od drugih. Ovi krimo fasisti zive od nacionalizma,ubleha,i plasta patriotizma a u stvari ovoj olosi nikada bio problem gurati sirotinju da gubi glave z njihove mindere i krimo slajpeke. Da je narod pametan svi bi se digli na noge i razjurili ove kriminalce . Obicni smrtnici bi se mnogo lakse dogovorili o drzavi i buducnosti!
Pa Dodo jedan dan sere a drugi jede i lize sto je posrao . On je vec odavno prolupao i samo srlja i tone dublje.Zna on da je u onim izuzetim cagetima opsta zbrka brojeva i da ima svasta sto ne bi trebalo izaci u javnost pa sad koristi stit nacionalizma da gurne svoj narod u zivi stit i da ga prostre ispod dupeta i to on priprema seba da bude zrtvovan jarac ali kako je narod glup on ce ih povesti u nove ratove pod izgovorom zastite nacije i genocidne tvorevine a da bi svoje kriminal pokrio. Ovo ne ide na dobro i belaj je sve blizi jer ovakve izjave samo podgrijavaju Bosanski lonac koji ce prokuhati ubrzo. Lajcko je zblehnut i iznenadjem svojim jaranom bez kompasa i granica tako da ga ni on nema vise cime pokrivati Dodo je kompletan go ko od mjke rodjene sto bi nasi rekli a Lajcku su odavno spale pantole a i gace pokrivajuci istog.
Nije mu to prvi put da posere pa pojede, pljuvo je taj i nakon toga lizao bezbroj puta. Što bi rekli dug jezik - kratka pamet. Retorika mu je pijačarska.
I kriminalac Dodik i kriminalci Tihic, Silajdzic, Covic, Izetbegovic, Lagumdzija koriste vruce-hladnu nacionalisticku retoriku kako bi sacuvali svoje teritorije pljacke tzv RS i tzv FBIH. bez toga oni nebi mogli imati svoju privatnu policiju, privatna Tuzilastva, privatne budzete i td. Ta apsolutna vlast im omogucava da sacuvaju opljackanih 9 milijardi dolara upucenih Republici BiH za odbranu, da sacuvaju sta su opljackali poslije rata i da nastave dalju pljacku. Da bi postali apsolutni diktatori njima smeta cak i ovakva dejtonska BiH. Boje se da ce se narod sjetiti da vrati na snagu jedini legalni ustav Republike bIH, koga su oni silom, ucjenom, genocidom, prevarom, agresijom i veleizdajom suspendovali. taj Ustav je jedini spas i jedno oruzje u odbrani obicni gradjana bosne od mafijaske posasti koja se dokopala vlasti 91 na lazima i do danas napravila najveci genocid i najvecu pljacku poslije drugog svjetskog rata. Dakle narode izlaz iz beznadja ropstva ovoj mafiji je socijalni bunt, koji se nece stisati dok se mafijaska cetnicko-srbobailjsko-ustaska banda kriminalaca na vlasti ne srusi i gradjanima Republike BIH ne vrati njihov legalni ustav Republike BIH. jedino tako i jedino tada ce svaki gradjanin RBIH biti suveren i ravnopravan na svakoj stopi Republike bIH i jedno tako se moze ostvariti trajni mir u granicama Republike BIH. Prisjetiomo se da do sada u historiji ni jedan rata u Bosni nije bio rezultat unutrasnjih protivrjecnosti vec je sve do jednog uvezen sa strane.
meni je ovaj Dodik kul samo zato sto vam vadi zivce sta vas libo racku sta on govori da ga ne gotivite potajno ne bi citali svako slovo o njemu mrzite vi Srbe gore nego sto iko ikoga mrzi pa se onda zaletite i dobijete po dupetu i onda ono standardno\" \"nismo mi nista stare mi to su ovi cetnici\"