Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Ivanic da je rezolucija poremetila mir koji je trajao godinama u BIH, a da jasno je, VI biste mir temeljen na sutnji i na nasem oprostu. Mir jeste sada, danas al sta ce biti sutra kad vi i dalje imate iste ciljeve i slijedite istu ideologiju iz 90-tih, kako da Vam oprostimo kako kad i dalje negirate sve i lazete sta stignete. Nema mira sa vama, nema oprosta VAMA !!!!!!
Isto kao što smo mi vama morali oprostiti zarad bratstva i jedinstva, nismo smjeli ni pričati o tome, nego sve su to Švabe pobile i domaći izdajnici.
jesi se javio kraljici :)
ah, za to ide qranje :)
ej ej ..Hamo vidi mu Glave :-D hahah
Pošalji pismo kraljici ko tvoj haver iz susjedne nam države
Sta je cetalja na klixu dihat se ne mere od njih..kad im medjed neda nikakve slobode..
Ti mislis da si nekom bitan, velika svinjo.
prpa he he he
Vidi baje danas se malo iskupao u Pionirskoj pa sad qurcu svira..
Placi duduk placi u traktoru ces se naci..
Bice nova rezolucija kad se osudi karadzic i mladic. Jednostavose se genocidna tvorevina mora ukinuti milom ili silom...
srbi su narod sa iskrivljenim sistemom vrijednosti. ne kontaju da je genocid pogresna stvar i da ne trebaju to raditi. fino im se objasni: poubijali ste ljude, to ne valja i sud vam dosudio da ste to uradiliĺĺ
Srbe je cijeli svijet osudio za genocid a za papir manje vise.Samo sto nisu crkli od muke jer ih cijeli svijet prezire.Veca kazna ne treba.
POskok ko te jebe.Mene bi bilo stid da kazem da sam iz srbije.Sa ponosom kazem da sam iz BiH i svi znaju za Bosnu.Crkni i idi u PM.
Hoces da ti Zika odsvira nesto? Nosi se....nosi se
jebeni nacionalisti
S kime god ste vi bili prijatelji taj je propao, nimalo ne sumnjam da ako vas rusi podrze nece propasti.
To Sulejmane magnifique. Cuj ono se dogovorilo. Ima SIPA da te pipa, a normalno je da se vadis.
e moj dodo evo mene u NY upravo se tale rusi I ameri tebe ce pitat dobro ti je ivanic rekao da putin I nazna 8me tvoje stranke papak jedan rusima je stalo do srba ko do lanskog snijega