Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ercegbosanac, tj pokatoliceni srbin, ti si bijel koliko i stanovnici gorice.
Ma pisite vi o Dodiku sve i svasta, ali on slozi Srbe i Hrvate :)
Dr. Mr. Mile Ronhil, de nam nesto o Aerodromu u Trebinju, kad se otvara.
Mile.poslo mi dr Dabic onog svoga prvoslavno-medicinskog urina,navrni da trznemo koju!Za meze ne brini,ima i crevnih preradjevina Djenerala Raleta! Za \'rst-kriz chasni i carstvo nebesko-kosovsko i medjugorsko!
hahhahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahaha sto si toliko glup hahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahhahaahhahaha jos ako si srbin ti nisi bijle nego si tursko kopile za tvoju informaciju hervegovci nikad nisu za sebe rekli herceg bosanac!!!!!!!!!! i katolici i muslimani kazu da su hercegovci!!!!!!!!!!!!! tursko kopile!!!!!!!!!
Ercegovac i pored tolikog sunca u ercegovini ti osta bijel..izadji van medju ljude bolan
Hercegovci mogu samo bit pokatolceni pravoslavci a nikako srbi kretenu.Srbija je nastala prije par godina, uci Historiju ti posrbljeni Bosnjanu
Čovjek ti je rekao šta je imao \"deri Dodi, deri, zločesti su oni......................... ...... samo hrabro naprijed do konačne kršćanske pobjede!... Dakle, kršćanin ili hrišćanin to sa pozicije tebe, neprijatelja našeg, nikakvog značaja nema, on bodri našeg predsjednika da u obračunu s vama istraje do kraja!
deri Dodi, deri, zločesti su oni............................... samo hrabro naprijed do konačne kršćanske pobjede! budimo dostojni predaka i jednom zauvjek uništimo ovu zmiju u srcu europe! WHITE CHRISTIAN POWER 14/88
Poglavica \"Bik Koji Sjedi\" pusta golubove mira i zeli popusiti lulu mira jer zna da je napunio casu i da bi mogao dobiti po guzi od EU u slucaju nove greske ili zatezda.