Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nije mu bila poznata ona narodna : \"sto posijes to pozanjes\". Osporavao je skupa sa jos pojedinim strankama i na sve nacine opstruirao da pokaze kao da se bez njega ne moze a sada ce morati lizati ono sto je popljuvao(naravno i ostali koji su isto cinili nije on jedini).
Pa zar Mile nije izjavio da njega interesuje samo R.S.? Pa sta ga onda briga za desavanja u Federaciji? Nema se para vise u R.S. pa bi malo da profitira preko Covica....nema vise Mile i tvoje je odzvonilo idi odmori se zasluzio si samo nemoj puno trositi da ti ostane za penzija hahahha
hahahahaa a eto u toj tvojoj vladi sus ve legitimni predstavnici konstitutivnih naroda Svaki dan druga priča,pa ovaj je do neki dan govorio da je za njega \"federacija\"inostranstvo hahhahahhahahah Pa je li ili nije??? Pa sa ovim ni u rs nemogu biti načisto.
sta je s ovim dodikom ocam on misli da je interesantan, perspektivan lik za sladoleda ba idi dijeli familiji auta i kredite majmune sta glumis
DODIK PENICILLIN ZA OVE PERIGUZE ! SVI GA SANJAJU I BUDE SE U GOLOJ VODI ,STRAVE IM SALJEVAJU HE HE HE HE MILE LEGENDA !!!
Hej tambura ti si svoje odtamburo ,sanjaj samo ne placa se.Neces ti vratiti nista zaboravijo si da se i Srbi pitaju i to podosta.
Nova revolucija
Ceka ovaj fassista-maffijas da Sorensen dodje russit Bosnu i Hercegovinu...!!! Vidjet cete kakvu ce on tada aggresivnost-fassisticko bjjesnilo pokazzat...!!! Ili ponovni izbori ili VRACANJE POD HITNO Ustava Republike BiH-e...!!!