Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj Dodika koliki je mašala rasto na seljačkoj hrani!
E moj Zlatko, dok se ti bavis svojim sujetama, potrebom ministrovanja, tastinom sebe i supruge ti u tebe, swingeranjem sa federalnim partnerima razlicitog pola, podjelom Bosnjaka na valterovce i nevalterovce, zivot ipak ide dalje. Kad se probudimo tebe biti nece, a ova drzavica ce na podijeljene krpice spasti. Neznam kako svoje dostojanstvo i nevinost prepustismo tebi. Sada smo svakom krivi, sada smi hudi i pometeni. Daj Boze pameti.
Tako je srušili ste bošnjačkovatkansku imperiju kao onomad austrougarsku i treći rajh
kako pasaluk? Pa policija Republike Srbije obavlja svoje redovne duznosti u Banjaluci.
Uzdajući se u Ruse ostadoše na Pašaluku. Putinu draži Asad od Srba anbelivbl
inteligentni lijaba, zar je to moguce? Evo konacno jednog mosnjaka koji ima nesto u glavi. Polozio si Kemale. mozes se vratiti medju Srbe, primamo te nazad. Ostali sikter!
vrijeme je da Srbi stave pod kontrolu i preostalih 24 %
ljudi zar vi mislite d je zaista Dodik mogao razgovarat sa Putinom na jednoj naucnoj i intelektualnoj razini,hahaha mislim da je se Putin zastidio kad je vidio ko predstavlja jednu pravoslavnu naciju u Europi...hahahah
Dodik se sreo i razgovarao sa predsjednikom Rusije. To je sve. Sta ste zapjenil? Nije jos poslao vojsku na vas. Sta ce te raditi kad cijela Bosna bude srpska? Bolje vam je sutite u tom vasem brlogu od drzave.
Saint je engleska verzija za njemacko Sankt. Vidis da ti na kraju stoji \"burg\". Na engleskom bi bilo pravilnije Saint Peterville ;-)
koje je ovo mijesto \"Sankt Petersburg\" ?????? da mozda nije \" SAINT PETERSBURG\"
cuj razgovarao sa Putinom. rukovao se snjim i od jednom \"razgovarao\" koja lovacka od Dodika :)
A kad izađeš napolje - tabla Podlugovi.
kako se onoliki hajvan od čovjeka (dodik) uspio uvući u putinov š.u.p.a.k. neće ga lako iščupati ni srpska traktor brigada.
Nabijem vas obojicu zajedno sa kixom!
Zivim u Moskvi, I gledam TV ali brate nigdje nisam primijetio Dodika I putina na televizi. Od 42 Ruskih kanala, niko nijeni spomenuo za tod vaseg Dodika iz tkz.RS
mi koliko imamo jake prijatelje bošnjaci turke, srbi ruse i hrvati njemce i ostatak zapadnog svijeta trebali bi smo do sad bit najbogatija i najrazvijenija zemlja na svijetu. ali nikako nam to ne polazi za rukom pored svih tih nazovi preijatelja.