Komentari (529)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovakve izjave su isto kad bi Bosnjaci ovako javno rekli da pidrzavaju isil i nosali majice sa njihovim reklamama... Zar ovakva izjava ovog politicara nije dovoljna da se sudi njemu i slicnima?Jer samo velicanje i odobravanje genocida i zlocina bi trebalo biti kaznjivo,kao i direktno saucesnistvo.
Ja ne znam koja budala se može njim ponositi, imaš snimke, i sve ostale dokaze govneta sta je radio i govorio i ti se ponosis tim, ko god ga smatra herojem sram ga i stid bilo..
Moze biti heroj samo retardima.
https://www.youtube.com/watch?v=-AhwzFu82cM
Jadan je i vrijedan sazaljenja narod koji ratnog zločinca i monstruma slavi kao heroja!!!
Vidi mu face na slici pa mati bi mu se prepala, luđački pogled iz malog mozga...
A sta si nam ono pricao prije par godina... da je kukavica, da je ubica, da su mu ruke krvave, da ne voli srpski narod, da je napravio genocid itd...
poslo sam sebi da digne prasinu povodom presude....ko da mi ne znamo kakve oni smicalice spremaju
POZIVAM SVE GRADJANE BH DA PUTEM PETCIJA I PROTESTA ZAHTJEVAJU IZBACIVANJE IZ PREDSJEDNISTVA KATOLICKOG CETNIKA DRAGANA COVICA. RAZLOG: -Ne priznaje 25. Novembar dan drzavnosti drzave na cijem je celu. -Opstrukcija prtavde; Sprijecio je zrtve gnocida da traze pravdu u Hagu. -Ne komentarsuci Presudu krvniku Balkana, Ratku Mladicu, kao sef drzave gdje je taj monstrum pocinio genocid jasno je da se solidarise sa cinom genocida nad gradjanima BH.
Kako Vucic ono rece o Bakiru, tako se treba i reci o Dodiku. Sa ovom izjavom je Dodik neprijatelj Bosne i Hercegovine broj 1. Svi koji uzdisu ratne zlocince, nebtino koje su vjere.. su zalosni i pokazuje samo koliko su primitivan narod. U zdravoj drzavi, i u normalnom stanju.. Politicar koji uvelicava ratne zlocine bi bio za dan smjenjen, i nebi mogao da se priblizi politici ni blizu poslje toga. Ali mi smo sve osim toga nazalost.
Gade
opet on priča u ime svih Srba , trpa ih u isti koš i time vrijeđa, zaista očekujem da se neko bitan očituje o ovome ...
od kakvog si naroda ispao nije ni cudo sto si takav, istorija ce pisati i suditi a nisi skontao da je srpskoj lazljivoj istoriji davno odzvonilo
Da ima itko od naših političara imalo morala prekinuli bi svaki kontakt sa Dodikom i iz Vlade RS-a bi izašli svi koji znaju kako je netočna i strašna ova njegova izjava. Išao bih tako daleko da bi možda i optužnicu protiv njega digao u FBiH za govor mržnje kojim indirektno podriva ustavni poredak BiH i učiniti ga personom non grata generalno pa da vidim koliko bi onda trajala njegova karijera. Nedati mu ni u FBiH ni u RH više i kraj, da ga ne gledam!
covjek vam pobrojao sva djela i opet heroj.heroj koı je pobio nevin narod kao mrave.sve sami klonovi mladica ,za nepovjerovati.hitler devedesetih na balkanu i dalje heroj.zamislite nijemca koi brani hitlera ...
E da nema predsednika, ne bi ja imao ni ovih 160 maraka penzije....reče jedan sa pala...😂😂😂😂😂😂😂😂👏😸😸😸
Hićo je makar bio hrabar pa je digao ruku na sebe prije osude, a ovaj đikan se usro prije izricanja osude. Ako je sraćko najveći junak đikanima onda su ostali đikani ko galebovi, što se tiče sranja