Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
28.05.2009. u 21:50 JA,JA KOD NAS U RS MED I MLIJEKO , AL U ::URCU.DO KADA ĆE NAS OVA Ma nemoj da je tako , mozda u BL ali istocni dio je katastrofalan.Da ne govorim o korupciji u svim djelovima drzavnih istittucija, 99 % konkusa za posao , tendera i svega sto je vezano za drzane institucije je namjesteno i dobija se preko veze.
Brena se proteklih godina pokušavala više puta „oprati“ da nije bila u uniformi zloglasne genocidne vojske i da nije posjetila Bijeljinu i Brčko.U njenom rodnom Brčkom srpsko-crnogorski agresor je nakon hapšenja na najzvjerskiji način oduzeo živote nekoliko hiljada Bošnjaka i Hrvata koji su ubacivani u silosima za mljevenje stočne hrane. Brena svoj rodni grad nije posjetila da se solidarizira sa svojim sunarodnicima i sugrađanima koji su žrtva velikosrpskog aparata, već se javno solidarizirala sa srpskim zločincima, umobolnicima, sadistima.
A je li stvarno u banjaluci tako jadno izgleda buss stanica,šta velis\"pacovi kolo vode\" Kako to nije sredio mile laktasenko. Briga njega on je sebi napravio zgradu od dvjesto miliona(čitaj ukradenih para).
Nisu stavili pravu fotografiju. Evo prave: http://img29.imageshack.us/img29/9239/090528108.jpg
KAD BUDE RIJEC O BOSANSKOJ KRUPI, ONDA CEMO O TOME. SADA JE TEMA \"NAPREDNI\" DIO BOSNE I HERCEGOVINE, KOJI DODIK MONSTRUM VODI U PROPAST!!! JA NISAM REKO \"OSTALI JAVNI OBJEKTI U BOSNI I HERCEGOVINI SU SUPER, A SAMO BANJA LUKA NE VALJA\"!!! DODIK-FASISTA JE REKO DA JE BANJA LUKA SUPER RAZVIJENA, ZATO STO IMA ZGRADU OD 200 MILIONA POKRADENIH MARAKA, A TO STO NA BUS STANICI PACOVI SETAJU KO KOD KUCE, TO NIKOM NISTA??!! DODIK JE LOPENDRA, I ON JE GROBAR SRPSTVA U BOSNI I HERCEGOVINI, JER NEGIRA SRBE IZVAN SRBSKE REPUBLJIKE. ZA DODIKA-SMECARA SU SRBI KOJI ZIVE IZVAN DOMASAJA NJEGOVE FASISTICKE VLASTI, OBICNI OTPAD KOJI TREBA DA NESTANE!!! ISTO JE REKAO I ZA SRBE IZ REPUBLIKE KOSOVO KOJI SE BORE ZA SVOJA OGNJISTA!!! DODIK-MONSTRUM BI NJIH PO \"KRATKOM POSTUPKU\"
Neutralni i ja se slažem s tobom ali odmah će neki zloćo reći kako podržavam Tihićevu politiku ( a ne volim SDA), a to je realno što jest jest. Uvijek mi je i bilo logično da se regije povežu, prosto zbog blizine i ekonomske opravdanosti. Ili npr. zašto bi neko odlazio iz Zvornika na operaciju u Banjaluku, zar nije logičnije da ide u Tuzlu. Eto prvo da krenemo od toga, naravno da bi se prvo trebale razbiti neke postojeće predrasude. Ali što se tiče te regionalne povezanosti ja je vidim i ako je nema na papiru, ona postoji i sve je veća.
Ja imam ideju kako da OHR i visoki predstavnik napuste Bosnu i Hercegovinu.. Ukinite entitete (federaciju i republiku srpsku),i vratimo Bosnu i Hercegovinu njenim gradjanima.... Da se zove Republika Bosna i Hercegovina sa ustrojstvom od cetiri ili pet ekonomskih regija,sa jednim presjednikom,premijerom vlade i jednom policijom koja ce raditi u sluzbi naroda i protiv kriminala...
Evo pocinje jos jedan krug prodavanja mu_da pod bubrege. Drzava poput ove moze opstati ,samo uz veliku autonomiju naroda koji u njoj zive .U suprotnom raspad s ratom ili bez njega, kako god. Mogu ova \'\'glavata gospoda\'\' raditi sta hoce, ali BiH po zeljama muslimana nije moguca. Srbi od kad je Dejtona do danas nisu uradili nista sto je izaslo iz okvira dogovora, ali kad pocnu... tek onda\'\'zapocima shiz\'\'.
Duki poslaću ti mail, pa da razaberem
Vidim Duki obilaziš familiju po krajini, zato si možda i pristrasna kad je u pitanju Dodik, ali nema veze ja te više neću vrijeđati, možda si mi kakva rodica nikad se ne zna. Pozdrav bez obzira na totalno različita razmišljanja
Bezi, bre, akademik, skroz si posandrcao...tebi ne treba vise ni drzava veca od svakog kontinenta, skroz zi puk´o!!! Treba ti, bre, dobar doktor, to je to. Sumnjam da moze pomoci u smislu totalnog izljecenja, ali ublaziti simptome moze, bar u smislu neke jace injekcije za smirenje.
Ja sam mala zeljna avanture. Voljela bih da mi koji bosnjo (kako ja zovem plemenite bosnjake), hrvat, slovenac, ili pak sipac sprasi guzove. PEACE! Volim multikulturalnu BiH i Dansku! Kiss Kiss svima
Mi srpski narod nismo navikli da reagujes na nacin kako si ti gosp.Dodik reagovao.Smatramo da koristeci se umjerenim reakcijama si skrenu sa kursa`koji garantuje ocuvanje RS i krecenje puta ka njenoj nezavisnosti.Gospodine premijeru ponio si se kao lijepo odgojeno a nejako dijete pa si se poceo zaliti u stilu \"Svi me mrze i tuku\". Srpski narod nije navikao na odmjerena reagovanja,te ovom prilikom te upozoravamo i sugerisemo da onom Inzku kazes da je NEPOZELJAN U RS I DA TE K*R*C BOLI,ODNOSNO J*B* TI SE STA ON TAMO ZVALJI PO NEKIM VUKOJEBINAMA, GDJE JE OKO SEBE SKUPIO NEKE DIVLJAKE,A NI JEDNOG CASNOG I POSTENOG SRBINA MEDJU NJIMA\".Otvori prozor,cuj kliktanja srpskog naroda: Hajde Mile....Hajde......reci...Poruci mu Mile ...Hajde reci onim tamo......reci...reci re...ci .....re...ci
Sta tebe briga kako izgleda bus stanica u BL, iskreno, u cijeloj BiH su ruglo, treba da vidis kako izgleda bus stanica u Bos Krupi, npr. Jedna lokva i natkriven neki cumez, lici na nesto pokriveno limom, kako cigani prave svoje nastambe, jos su je skojevci sklepali 1946, vjerovatno. A ako ne znas gdje je to, kod lipe na kojoj je objesena Lepa Radic, narodni heroj, kod skretanja za tamo neke selendre, kod pruge, i tunela. Pa vidi prugu do Bihaca u sta se pretvorila, pa put...bjezi bolan sa svojom zlobom, idi leci se.
Niko zivi i ne zna da to postoji, kome god pomenes, misle da se radi o Slovackoj, pa onda i Cesku uvrste u bivsu Jugoslaviju...