Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi me iznenadilo da je licno dodik naredio unoz eksploziva u dvoranu
Da mi bi jednom uci na ovaj sarajevo-x i da ne vidim ovu svinjsku glavu na naslovnici, tacno bi se rodio!
Mesiji su krivi što ovoliko prostora daju \"zabavljaču\". Ovoga i likove poput njega treba samo ignorisati.... Muka mi je, na svakom portalu njegova slika, i on nešta \"pametno\" ima reći.... ZA medijsku blokadu \"zabavljača\"!
Dokada ce te se baviti politikom.Dajte da uzivamo u zajednickim stvarima kao sto smo svi prije rata uzivali bez obzira na nacionalnost http://www.youtube.com/watch?v=hUYL0AFmqBQ
mora da su otkrili da onaj što je unio eksploziv ima turske korijene!
AHMETOVIĆ JE MINISTAR IZ MANJEG ENTITETA PA OVAJ MISLI IMA PRAVO DA SE MJEŠA U RAD MINISTRA SIGURNOSTI, JER JE AHMETOVIĆ ODSUTAN IZ BH. \"ISPAŠČE DA JE ORUŽJE UNIO MUFTIJA BANJALUČKI\"
ha-ha ,zna se koji su bili ,tvoje mafioze koji te placaju,ali posto previse znas...vrijeme ti je za metak u celo odavno doslo,hahahaha, a motiva je i previse ,cak i medju samim vama iz genocidne tvorevine
nije to to.
Namjesteno od strane Dodika! Sam sebi namjestio atentat pa se sada, kao, pravi da je neko htio njega maknut! To bi, da je istina, trebao biti \"Civilizacijski iskorak\"!!!
Zasto nije bio sinoc na premijeri?
Ohooo evo i ovog Jazavca pred Sudom!!! Djes ba krmak nema te vec hefta dana, ispreskakao te malo Cedo pa se nisi smio pojaviti odmah! Ali evo uvijek se nadje neka glupost pa da se krmak oglasi!
Znao sam da će nas Boško bombaš izdati. Ovaj Milorad je isuviše pametan da ga mi vehabije i Boško prevarimo. Kako su nam samo pronašli onaj arsenal. E Boško Boško znao sam da ćeš nas izdati. Milicija srpska nas je opet uhvatila na djelu. Milorad je inače išao u Beograd po najnovije informacije o istrazi o tome kako je jedan Srbin prešao u vehabije.
Mi u fdereaciji smo odlučili iskoristiti dod.ika od njegove pog.ane kože ćemo praviti tar.igu.z (toalet papir) klin se klinom izbija, gov.no se gov.netom otklanja!
Evo i ovog NEANDERTALCA oglasava se povodom NICEGA, kramak sam sebi postavi neke petarde tamo i onda kao nesto istrazuje. JAD, BIJEDA i CEMER!
OH STO VOLIM SRPSKU KHURCINU! p.s. Ne dirajte mi Dodika, j.e.b.a.o mu on mamicu, ko kaze nesto lose za najboljeg covjeka.
voditeljica:dali cete ici na kosovo dodik: otici cu na kosovo cedo:ako te taci pusti, morat ces prvo da trazis dozvolu od tacija da udjes na kosovo :D
Priv put da se i ovaj krmak oglasio nakon duela sa gospodinom Jovanovicem!