Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_ebemo mi srbe čitav život, al misli da im nije dovoljno pa hoće još!!!!!! SRBIJO, SRBIJO KURVO BALKANSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koje zblehnute vlasko cigansko turske face. Kmetsko krivoslavna bratija u duetu kako sjebati BiH a u Sarajevu se svadajun oko jebenog DEda Mraza sirotinja se raspravlja o mrvicama dok im Spasoje drzavu krcmi.aferim spasoje samo trazi glavi selamet dok Bosnje skontaju sta se desava oni jos ne kontaju da im je drzava pri kraju.
Zaboravih sinos da napisem: Pogledajte dobro sliku i zamisljajte da dodbure ima male brcice isti fuhrer...ovo da je montaza nebi bilja slika bila...isti fuhrer nacista samo krmak deblji i bez brcica. Odsad ga nazivam dodbure fuhrer. Neces dobit fasisto i genocidasu ni milimetar Bosne i Hercegovine! Nikad! BOSNA4EVER!
otvaramo sezonu lova na bosnjake
@kondor...hehe jebiga, ne znam sta mi bi , pa gore naslovih @ koridor Sta mislis , zasto?
Komsija, slazem se sa tobom u svemu. Ali ipak jedna ispravka. BiH nema ni Presjednika\'\'drzave\'\' kao ni Vladu i njenog presjednika. Rjec je ipak o Savjetu ministara...Nesto kao \'\'kucni savjet\".Ili \'\'savjet stanara\'\' u nekoj stambenoj zgradi. Sasvim dovoljno.
Morate sa vise postovanja da pisete o GOSPODINU DODIKU,jer ako nista drugo,a ono na slici pored njega se nalazi VAS PREDSEDNIK DRZAVE,a ako niste znali ,Vas PREDSEDNIK VLADE NIKOLA SPIRIC je takodje iz iste stranke i naravno iz REPUBLIKE SRPSKE. Milsim da ne treba dalje da nabrajam,molim postovanje PREMA NAVEDENIM OSOBAMA KOJE SU NA CELU DRZAVE. LP IZ BANJALUKE
Dogovor(fasisticki licemjerni i dusmanski) u Prudu treba bit ponisten i razgovarat ponovo o svemu tamo i dje treba u Parlamentu BiH... Samo tako moze nasa drzava ic u naprijed a ne ka rascjepljenju. BOSNA4EVER!
Na izborima prije par godina,trazio je od biraca da mu daju povjerenje i da ce uciniti sve da ga opravda. Sve sto radi , cini mi se,radi upravo kako je i obecao .Dosljedno, cvrsto i sa obe noge na zemlji, bez imalo avanturizma tipa Slobo Milosevic. Sa njegovim dolaskom na vlast u RS-u unio je neku novu energiju .Te energije je bilo dovoljno i za cjelu BiH , i dio Hrvata ju je prepoznao . Steta sto su Muslimani zadrti,i zinuli koliko nece i ne mogu progutati .Ali sve je ociglednije da ce na kraju to biti u njihovu stetu .
Ljudi moji,momcina je prava ovaj nas premijer.Ovi vasi su obicni misevi za njega. Znam da vam to tesko pada , ali sta da radite. Covjek se bori za one koiji su ga izabrali , i koji mu vjeruju .Milorade , misevi cijucu a karavani perolaze....Upravo takav nam je trebao u Republici Srpskoj .A cinimi se da su ti i saradnici OK.
Ova Dusanka sto se potpisuje u moje ine Ima na mene iscil,ocito te nesto Gazije vuce pa se potpisujes u moje ime. Jesi li probala opaliti Dodija cipelom ja svki put uspijem u opaljivanju.Hoces rezultat a onaj kraj je najbolji. Sto Velis Dusanka!
gsufe vid\'er dode vidi mu kaputa!
Ups! Zahebao sam se, Dodik vidio igricu prije i razradio je!
EVO JEDNA PRILIKA DA SE IRGICOM VJEZBATE SA CIPELAMA NA DODIKU KORISTITE OVAJ LINK http://bhraja.co.ba/igrica/igrica.swf
kakav je to primitivac, kako bi i pristao na ustvanu reformu kada vjerovatno i ne zna sta je ustav jedne drzave, da zna znao bi takodjer i da ustav BOSNE I HERCEGOVINE nalaze da se drzava sastoji od dva entiteta i da nema pravnog osnov da se ijedan entitet osamostali jer nije ni donio samostalnost u ovu zajednicu nego je nastao unutarnjim uredjenjem drzave. trebalo mi cenzurirati njegove destruktivne ideje i narod koji ga podrzava jer je zeljan rata. neobrazovana stoka