Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba te razapet na njemu!
Ovaj komentar obiluje huškačkim govorom. Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje http://zalbe.vzs.ba
Hercegovac jedva docekao da se pojavi opet clanak o ovoj banderi pa raspalio da tipka! Imas li ti drugog posla?? Sta si zapeo vise? OVO JE BOSNA! KRST TU NITI JE LEGALAN NITI TREBA TU BITI A TI SE NERVIRAJ I PISI KOLIKO HOCES! I CITAV SVIJET ZNA DA JE BIO GENOCID! A TI, I SLICNI TEBI, TVRDITE I DALJE DA NIJE! PA NISU VAS BEZVEZE PROZVALI SVI LAZOVIMA! GLEDATE LI VI STA SE PISE I PRICA O VAMA, RATU I GENOCIDU???? Ja retarda majko mila... sta se vise javljas gdje god se ovo ruglo ukaze u clanku, dosadan si kao kisa
Banderama kupuje izborne glasove, al slaba armatura
Držaće još danas/sutra večeras se sprema akcija s grupom Anti Dayton.
Samo uljepšajite pravite novi al svaki put kad napravite poslšat će te onu pjesmu SVE JE POSTALO PEPEO I DIM !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
niko nije protiv da se podigne spomen obiljezje nevino poginulim,niko, ali to sto srbi rade je cista provokacija, jer to nije nikakav spomenik zrtvama, cista provokacija jer su sa tih prostora rusili sarajevo, ubijali sarajlije ( i srbe, hrvate muslimane).dakle sa tim velicaju svoje zlocine naspram grada i gradjana. i iz toga razlga trebaju to ukloniti, oni sami.
SJEDE DODIK I NJEGOVI ISTOMISLJENICI ISPOD KRSTA I JEDU GOVNA SA TRI PRSTA
Sta ti averceru cigareta znas sta su tenzije ? Svakako rata nisi rata vidio suti i poklopi se papak jedan pjedi govno mozda dobijes na izborima
... aha ... a jos je legitimnije recimo... postavljanje velikog paravana koji nije providan ispred tog krsta :))))))))))))) :))))))))))) nema razloga za tenzije :))))))))))))) ... da nam se krst zastiti od recimo vjetra :)))))) ali i od pogleda na Seher :))))
Nema razloga za penzije
Jebem li ti majku
svaka druga riječ mu je legitimno
Naravno da nam smeta hebena krstina iznad nasih glava ! Dzenneta ce zaraditi onaj ko ju srusi ! Allah je najveci !
Ne kontam, za koje se Srbe podigao krst. Za one koji su živjeli na Grbavici, ili za one paćenike koji su kao i mi čekali da ih krehne granata? Neka mi neko objasni pliz.
Ahaaaaaa, sad kontam. Znači ovi naši "poturčeni" ne zaslužuju više od dvije bandere, a krst je napravljen samo za vas, PRAVE Srbe. Trico Djordjevica, hvala na objašnjenju.
Аллаху драги и милостиви, више нема НАТО да ратује за нас, она сад ратује против нас, па ко ће онда срушити овај крст за нас, о Аллаху драги.
Idi mali na vazduh malo vidi imal ti krstića aaaa izvini ti u Sarajevo ides samo na Ekskurzinu ne mozeš ga viditi šteta.
Mora da je Miki izdao građevinsku dozvolu za gradnju.
Sjedi dodo ispod krsta jede goooovna s 3 prsta.
Босни лијеп џенет, тзв Бошњацима сабур, доћи ће крај и Српској, за једно 4 милијарде година, само треба бити стрпљив. Само сабура браћо.
Gori smo mi Bosnjaci sto smo se ovoliko "upalili" zbog krsta. Da nismo ovako burno reagovali ovaj krst ne bi ispunio svoju misiju, a misija mu je dizanje medjunacionalnih tenzija pred izbore a u korist Dodika. Neka nam se zahvali sad za publicitet sto mu dajemo. Krst bi sami uklonili da smo ga ignorisali.
Јој драги Аллаху, хвала ти што си измислио Интернет, те ми тзв Бошњаци барем на њему смијемо бити храбри, рушити Српску, лијечити своје болесне фрустрације! Аллаху екбер!