Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekamo da Klix prenese vest o najnovijem naoružavanju Srbije pa da se Klixovci porokaju za laku noć
Bez panike, molim
Imamo mi i namjensku industriju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Muslimani opet vode brigu što se događa u inozemstvu. Nikako da se okrenu sebi i zasuču rukave
Sta li su Putin i Vucic sapnuli Dodiku pa se osjeca tako oholo?
Sve dok je izlaznost 30% i samo pljuvanje jednih te istih ovako ce nam biti do raspada,do ujedinjenja,do odcjepljenje,do EU,do Rusije,do Amerike,do Turske itd do smrti..NAZALOST al tako je
Sastanku neće prisustvovati Sredoje Nović iz SNSD-a, Nenad Stevandić iz US i Branislav Borenović iz PDP-a. I onda se "Borenovici" pitaju sto su popusili u Prijedoru? Zasto da glasaju za tebe Borenovicu, kad mogu za orginal Dodika glasati? To sto su Dodici ukrali, to i onako nece nikad vratiti.
Krkanluk . To nema nigdje u civiliziranom svijetu. Pametnom dosta. Pozdrav mojim postenim komsijama pravoslavcima.Zivjeli
😂🤣😂🤣 Poz iz Myrtle Beach SC.
Sta je sa Banja Lukom? Jel tamo pobijedio?
Ne važi, nije u šatoru.
pocecu vjerovati u ovu zemlju kada bilo koja vijest o dodiku ne dobije min 400 komentara
Znam da naši minder FGRovci puse nargilu dok sehru o lošem stanju. Pitam se šta srpski FGRovci puse dok sehru?
Kazem ja kakvo nam je biracko tijelo,takva nam je situacija u Drzavi. Ako vam je dobro,onda nista . .
Koji seljakluk i primitivizam! Ma nikada mi na zelenu granu!
Ne može nam niko ništa Važno nek se srbuje Može slama da se jede Kada drugo ne bude A naš Dodo caruje Dodajte i ovaj refren, trebaće vam.
Mogu realno da mu ga popuše, a ne da ga mrze.
Pusenje je inace u PDP-u. Samo mi je ogavno sto DRasko nije priznao da je on na snimcima (a jasno se vidi da je Drasko partner) umjesto sto je bacio svoju ljubav pod autobus. Fujcina. Usput da kazem da je Vukan zaljubljen u Draska.
Jbg, Draško je mlad i neiživljen, a zbog svoje pozicije poželjan. Čudo bi bilo da nije akter nekog pornića, pa makar samo kao logistika, kao što je slučaj sa ovim ivanovim pornićem.
Ko god ne izadje na izbore pobjeda ide stranci koja je vec na vlasti. Pa vi nemojte glasati.
Čeetitke gospodinu Dodiku iz Hrvatske. Samo naprijed!@@!!!!