Komentari (406)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije isto,mi nismo ubijali,palili i rušili po Srbiji
Ovaj Bake u zadnje vrijeme radi prave stvari,izgleda da se pravo spametovao. Sandžak treba uciniti protutežom genocidnom entitetu u svakom smislu,na svaki destruktivni potez genocidne odgovoriti na isti nacin u Sandžaku.To je trebalo raditi davno ali nikad nije kasno.Oni samo to razumiju,finoca ne pomaze.
Hebo bakira, ali."Ni po čemu se ne mogu porediti Izetbegović i Vučić, ni po politikama koje provode, ni po motivima posjete, ni po načinu na koji žive svoj ljudski i politički život. Dok Bakir Izetbegović potpiruje vatru, premijer Vučić nastoji da ih gasi", rekao je Dodik. Vulin i Dčić, dva ljudska i politička prcoljka - pale gdje stignu, još gore nego 91. Vučiću zaleze megu pakaše, kako bi ostali u vladi. Vučić ih je valjda prepoznao, pa se toliko lomi oko formiranja vlade!
Pa ti mile nesmijes ni u wc dok ne odes u Beograd pitati! A on jednom ode kod nase brace u SANDZAK i odmah problem?
Kao Dodik svojim izjavama ne potpiruje. Doduse treba shvatiti da Dodik i Bakir-Seka Izetbegovic rade zajedno na dizanju tenzija, jer samo tako mogu ostat na vlasti.
njih dvojica su u odlicnim odnosima bando glupa ,svaka im cast uvijek im isto prolazi
Kako vise neko ne rokne ovo krme ?!
Klix je jedan od najvecih promotora Milorada Dodika. Lik je skoro pa mrtav u svim medijima, osim RTRS-a i klix-a.
odlepio ;D
Meni bogami isto, tebe posjeti Vucic ( a ne Izetbegovica), a onda Izetbegovic posjeti Novi Pazar. Sta je tu problematicno?
Milorade ne seri nego odvoji rs i Evo i Nas bosanskih hrvata sa vama i to je to nek ovaj Bakir posjecuje onda koga god hoce!!!!!!!
Dodo duvaj ga lagano
Ne zna se ko je gori, ti il taj balija...
upravu je covjek. prvo treba sandzak da pocini genocid i ocisti sve srpsko i onda treba da se to prizna u dejtonu i tek onda bi bilo isto. ali i tada bi bilo malo drugacije jer sandzak postoji stotinama godina i bio je dio bosne i granice sandzaka postoje ves stotinama godina dok je rs potpuno izmisljena 92'
Majmune
nije mi drago ni ovo govedo ni onaj Bake.Al ako moze nek zabrani Baketu odlazak u Sandzak ...kme kme...
Haj ti Dodik u lipu materinu đubre ofucano. kad su Rusi marširali Banja lukom tad nisu provocirali.