Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi nisu dodika pogurali koliko je trazio jadna im majka kad im se navali na kosti!
Sve se bojim da se stvar neće završit na obostrano zadovoljstvo.
Zašto mi on na slici izgleda kao da ima neku jebenu bolešćugu i da ćemo uskoro gledat njegovu sahranu preko tv-a? Mada ne znam od kada datira fotografija.
auuuu pa sto se nisi na vrijeme utalio kasno ti je sad
strasno koliko su bosnjaci podanicki narod :( pa imate taj isti mital u zenici koji ce sve potrovati,otpustio vecinu radnika,nisam siguran i da sve obaveze isplacuje....ima li jedan politicar u federaciji da smije ista reci o tom?
Čitaj: uskratili mu njegov tal pa sad kmeči.
"Napad je najbolja odbrana"
Malo macku teleca glava.Prodao se telekom,rasprodale sume i rijeke pa bi sada i mrvice.Da mu nije zapelo ako je na to spao?
bosanski vlah se uskurcio pa debilu glupi mitall je milijarder sutrate isti moze u ambis poslati , jace politicare je smjenjivao a ne tebe da ne moze hadalju glupi
Ma cuj ovog Dodika pohabo sve gdje god sta bilo i sad nekog optuzuje!! Sigurno firma Mittal nije dala dovoljno na kafu pa im ovaj sad krv popi!!!
E vala sram ih bilo.Cuj da ONI iznose a njega zaobisli.Kako se u federaciji iznosi.Svako ima svoju oblast.Jedni od fabrike duhana,drugi od elektro privrede treci od energo investa,cetvrti od telekoma a ostali dijele mrvice,al nije ni njima lose.Samo je vazno da oni njihovi ne ulaze u teritorije onih drugih,da svako iznosi od svog i narod miran.Tesko nama sa njima a njima jos lakse sa nama ovcama.Koga je u federaciji briga sto oni tamo kradu i obrnuto.
Ma smijesan je vise ovaj Dodik i citavo svoje politicko dijelovanje samo zasniva na nekim optuzbama. Mittal iznosio a Dodik u svoj džep profit unosio..hahhha
Ovaj bi i mamu svoju optuzio samo da sebi jos koji dinar namanga.
'ajd' ne seri, doDick !