Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer Čović davao optimistične izjave, dana Mile zateže... sutra će Čović zatezat a prekosutra Mile biti spreman na dogovor..........................
A sto si Dodo glup? Je li mislis kad otjeras OHR da nijedne prepreke vise nece biti da razbiješ Bosnu? Auuu kralju što se varaš Bogami jer tek tad ce da krene otvoreni krvavi sukobi i svoj narod ces odvesti u nestanak jer sada smo mi u poziciji a vi bogami vi ste nista sada,ja da sam Servin ja bih se zabrinuo za ovo sto Do dick radi.Do Dick je zapadni špijun koji radi na nestanku Srpskog naroda,on ovo namjerno podgrijava situaciju jer zna da ovo vodi rati i zna da ako zarati da ce ih zadesiti sudbina kao i u Hrvatskoj,Oluja number 2.
Za svu propast u BiH je iskljucivi krivac Dodik i veliko srpska politika. Samo mi nije jasno, kako niko od bosnjackih ( bosanskih ) politicara vec jednom ne udari sakom od sto i kaze DOSTA i na ovo njegovo baleganje ne odgovori na radikalan nacin !!! Salu na stranu, on je dostigao vrhunac u podnistavanju Bosne kao drzave i treba mu se suprostaviti na adekvatan nacin ! Ili ce mo kao i do sada nijemo gledati ovo urusavanje Bosne kao drzave ? Harisa S. ne podnosim iz privatnih razloga, ali je on jedini koji je javno ustajao protiv ovakvih provokacija . Mi danas nemamo politicara koji ce to uraditi :-( . Svi su p.ck.ce .
nije pitanje hoce li biti novog sukoba, nego kad?
NIJE OHR KRIV STO NEDOZVOLJAVA TAKVIM KAO STO SI TI DA VRSLJA I RADI ONO STO BIH ZELIO. MALO SUTRA !!!!! MORAS SE POMIRITI DA BOSNA POSTOJI I POSTOJACE JOS DUGO DUGO .
Tačno Mile, OHR je kriv što BiH ne ide u pravcu koji ti priželjkuješ,a to je rasturanje ove države korak po korak.Zato i želiš da kočničari tvojih namjera napuste ovu državu.
bre dodo kanise te rusije i srbije pa onda zajasi konja kroz bosnu sa dejtonskim ugovorom.
Ovaj Dodik je bolestan provjereno boluje od zizofrenije
dodik je na kokainu dajgle mu ociju a mi se patimo ocemo da ratujemo kukala nam poljska
ovaj mile je vise dosadan.....reci jasno i glasno mi u RS smo chet(nici) i vise deklariraj se pich(ko)...
NEKA NAMA BRAĆE JEVREJA. NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA
rswxr
NAJPOGANIJA OSOBA NA PLANET. JEB.. LI TI SJEME POGANO VLASKO. GOTOV SI DZUKELO SEOSKA DOHAKACE TI SARAJEVO BRZO.
Upravo tako,i zato treba pod hitno podnijeti,Sudsku PRIJAVU,protiv pocinioca !!!
Predsjednice, ako te srce strefi i ako riknes ovih dana, da znas ja i moja familija NISMO ti halalili niti oprostili, tako da ces ove grijehove placati u Paklu, u Vatri.
Odkud ovaj da radi subotom
Izjave uticajnih llidera Svijeta o Srbima i njihovim liderima: \"Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista.\" (Izjava Žaka Širaka, predsjednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka sefova vlada država članica EU)http://www.youtube.com/watch?v=tKEe2lusouw \"Mi bi smo trebali da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše.\"(David Gompert, stariji direktor za Europu u Savjetu za nacionalnu bezbjednost u vrijeme Bushove administracije, casopis Foreign Affairs, jul-avgust 1994)http://www.youtube.com/watch?v=x7kyLMU3TiA ”Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvijek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica.\" (Johan Fritz, direktor bečkog dnevnika Die Presse, direktor Međunarodnog Instituta za Štampu)http://www.youtube.com/watch?v=qolZdMjcdO4&feature=related