Komentari (375)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile zvani referendum...
Mile hašišar
@Koletalo33 Mile pikusha
PRIKAŽI ODGOVORE (48)
Narod nema sta da jede iz dana u dan jedva prezivljava a ti odrzavas referendume ..blago tebi koji si ti baksuz od covjeka bolje da si podjelio plate i penzije koliko zaostajes sa time...
A ko ce platiti sve te silne referndume?
Mile ceketalo.
Ima da ovu poturad zaspemo sa hiljadu referenduma zasta treba i netreba,...dok se sami ne odvoje Pravicemo referendume od jel bolji banjalicki ili sarajevski cevap...pa sve do toga dal u RS zive bosnjaci, poturice, balije ili iliri ko manjina
hahahaha, mile zvani referendum :D
Treba referendum o zabrani uzimanja kredita od MMF-a. Uvlace i nas i nasu djecu u duboka govna sa tim kreditima. Tu treba narod da se digne sa referendumom.
Treba referendum o zabrani uzimanja kredita od MMF-a. Uvlace i nas i nasu djecu u duboka govna sa tim kreditima. Tu treba narod da se digne sa referendumom.
" Dodik vodi politiku malog djeteta koje je uvijek uvrijeđeno ako nije u centru pažnje" 100% tocno.
NAJNOVIJE: NEKO KLEPIO 2 MILIJARDE, Pizdić morao UVESTI AKCIZE NA GORIVO DA SVI ČISTIMO HOVNA! DOdatak: Željka Cvijanović klepila 50 miliona eura iz EIB programa 2014. KAko ba klepila ? Nije kredite namjenski korstila. Kako ba nije korsitila ? PA stavila pare Mieltu u džep, da riješi neka sporna potržaivanja svog sina ! A ŠTO ĆE BITI HAPŠENJA !
majkemi, on je opsjednut referendumima haha, za sve živo bi referendum organizirao.
Ne znam zasto se iko uzbudjuje oko referenduma.Referendumsko pitanje moze biti i "Da li Srbija do Tokija ?". Ako hoce neka se izjasne o cemu god hoce. Samo ne znam cemu sve to...
@nosilaihdrina Na celu vecinski narod?To se vec cini kao normalna i stabilna drzava.
Vidi Dode,vidi mu labrnje hihihi
Svinjo, i to ona blatnjava!!!
oooo kozojeb, sta maji?!
ooo, nema ništa majmune! kod tebe?
tako je mile. ti pokreni referendum. a mi cemo oluju
cim?
hocel biti referendum o ovoj kisi?
Zna Mile šta mu je činiti, na način da uoči izbora proturi priču o referendumu o danu RS-a, pa time izazove primitivce sa bošnjačke strane, koji pokažu svaku vulgarnost i primitivizam, pa počnu da psuju i vrijeđaju sa primitivcima, sa srpske strane, a Mile odskače od radosti i vidi i zna smjesta da je izbore dobio. Dok opozicija, ma da su svjetske ličnosti ili investitori, nejma nikakvih izgleda.