Komentari (374)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa reci majmune kako da prihvatimo kad se ta tvorevina koja nastade svi znamo kako zove republika SRPSKA? PROMIJENI TO SVESRPSKO IME ENTITETA I DAJ PRAVA DRUGIMA PA CEMO PRICATI.
HELjP HELjP BAZNIJA :DDDDD
HAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH SRPSKA REPUBLIKA,kolac u oku fasistima i islamistima! :DDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Treba ubit i zaklat 70.000 izdrkane kuroslavne paščadi i njihove nakaradne i prljave djece i izdvojit i te izdrkotine 11 opština u kojim je '91 bilo većinsko Bošnjačko stanovništvo..............i tek onda je prihvatit kao pravno lice u RBiH
Sto niste to uradili devedesetih? Vi i Hrvati zajedno plus nato bombe po RS kao podrska iz vazduha i jedva 24% osvojiste. I sve to protiv srba u bih koji nisu imali nikakvu podrsku od vojske republike srbije osim par stotina dobrovoljaca i tome slicno. Eeeeej 24% a nama kazu mala srbija, sve manja...slavimo poraze ovo ono. Kako retardirana gomila ljudi, da ne kazem narod.
Hebale ih patike pa nisu mogli ahahahaa
PRIKAŽI ODGOVORE (47)
necemo nigdje dogurati sa pricom "heeej, sta je sa nasim zrtvama? vi ste ih pobili bezbroj", jer svako ima taj isti broj u glavi. nigdje necemo dogurati dok se ljudi koji nisu pravili te zrtve ne kazu da im je zao, jer ovako izgleda kao da opravdavaju ono sto su pojedini zlocincci radili u njihovo ime, i tu gresku prave sve tri naroda. evo meni je zao i srpskih, i bosnjackih i hrvatskih zrtava, sve zlocince treba identifikovati, poslati na sud, razjasniti okolnosti u kojima su zrtve postale zrtve i osuditi ih fer. nije na meni da odredjujem ko je kriv i ko je koliko izgubio. prestanite sa osudjivanjem
krme cetnicko! vidi mu samo glavusine !
Britanka Monomita Raksit: Životnu lekciju sam naučila u BiH, svima ću pričati o genocidu --------------------------------- Koliko postenjacina od ovih iz klixa da ne dozvoljavaju komentare. Svatko tko posjecuje tu drzavu BiH i ima vise mozdanih celija ce svatiti da je u BiH pocinjen genocid protiv Bosnjaka i Hrvata. Nju ce slijediti i mnogo drugih, jer je prica istinita.
petar-bozic 04.01.2014. u 16:34 HELjP HELjP BAZNIJA :DDDDD --------------------------------- Bit ce obratno, ne sekiraj se zato. RS tone svakodnevno, koliko vidim, drzi se jos na maloj slamci.
Maaars!!
Da nije ono sto jest ne bije ni danas priznali. Posto je BiH postala priznata drzava a RS samo pokrajina sa entitetom vas drugi primoravaju je priznati, na zalost vas samih. To je ralitet, koji se ne moze tako lako sakriti, samo kamuflirati. Rijeci bez djela su nevrijedna. Taj vas Dodik ih prosipa od kako je na vlasti. Kakv presjednik, takvo pucanstvo. Zafrkana je ta vasa iluzija od mirnom razduzenju. Samo netko tko je debilan, moze da vjeruje tim praznim rijecima.
idemo pjesma pusi qurac ko te jebe moze bosna i bez tebe miloradeeee o miloradeee
Samo rat ponovo po bilo koju cijenu ovim Srbima dati izbor pobiti,deportovati u Srbiju ili da se smire pa Ko kako izabere nama svejedno
TAKO JE!!! A I ODBIJANJE PRIHVACANJA HERCEGBOSNE - REPUBLIKE HERCEGOVINE TAKDOJER VODIN NESTANKU KOLONIJE BIH!!!!!
PONOSAN NA POBEDU U HAGU... Stevo Pašalić - gluplje izjave nisam ni čuo ni vidio. Ona se pika samo U Banja Luci, taj idiotizam je praktično ismejan u Hagu, pa ga treba vidjeti kakav je, a ne kakav želite da bude. Osim toga Slavuj je zaglavio u zatvor kao dvostruki špijun i tu nema šta se priča!
Heljp!!!pero ovako pricaju Srbi u samostalnoj drzavi Kosovo!
U rs nece biti penzija prije bozica, a ovaj na slici je prije par dana obecao da hoce.
Hajde malo klix ovog krmka popuszite sere iste stvari a vi evonu novoj godini vec 15 clanak o njemu. Bit ce prostora u 2014 god za njega pogotovo kada izgubi izbore, lijepo ga je vidjet tada kao za opstinske skupio salu da proslavi uz muziku a njegovi ga srbi izdali. Zato pustite ga vi neka odmori malo a i nas
https://www.youtube.com/watch?v=MxdJn7HSpVA oci pune suza opalim te zguza
Do konacnog unistenja i nestanka sumske nastala na zlocinu i genocidu to je nas glavni moto.Kakav drzak politicar,ponasanje ko na pijaci.Ako vi necete zlocinacku tvorevinu necemo ni mi BiH KOJE LI IRONIJE.Ko moze halalit nevine ljude ubijeni iz vjekovne primitivne mrznje prema islamu i sve sto nije srpsko.Svaki Bosnjak ko to dozvoli neka je proklet , neka gleda i slusa Dodikove ucijene , prijetnje i dalje svakodnevno.
VRS nikad nije ubijala nevine ljude. Bilo je par slucajeva,ali to su izolovani incidenti! Nadam se da ne smatras Srebrenicane nevinim ljudima...