Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ti organizuj referendum da vidis hoces li se javiti u tuzilastvo !?
BOSNA NEVER, REPUBLIKA SRPSKA FOREVER!
@BobaBG70 buhahahahhahahahahahhahahahhahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Ma vala kad su u tuzilastvu ovakve picke,upravu si ti.zovi ti njih na kafu kuci da ti dodju .samo im reci da nedolaze izmedju 16 i 18 tad spavas medo
Joj kad Mile dodje u Seher na saslusanje, pa kad nam u drzavi sve krene naprijed...najveci mi je problem sto ne znam samo sta da obucem za tu priliku...dogadjaj je to.
Znamo da neces u Seher. Nije valjda da ima budala koji vjeruju da ce te osuditi u Banjaluci...
za Dodika je Sarajevo inostransrvo
Izgleda ima hrabrosti samo kada si u Banja Luci. Djeca bi ti zapjevala dedo Mile - nema koqe!
I nemoj, tebi i babi će bakreni riđobradi napraviti palaču pravde na granici APZB-a i RS-a koja je ovo korida od države, zašto se uopšte ratovalo i ginulo, fuj
@boba..koje 1993 sanjo veliku srbiju?uzmi mapu od 1993 i sad. koliko ima joś Srbije?
Nije bitna veličina teritorije nego stanovništvo, homogenost, privredno-ekonomski potencijal, poljoprivredni potencijal, energetski potencijal. Ja bih odmah poklonio FBiH opštinre Sjenicu i Tutin. Učešće tih opština u BDP Republike Srbije nikakvo a treba tamo graditi puteve, škole, domove zdravlja, bolnice, vodovod, gasovod a sve to nizašta.
@boba drvo na drvo čovjek na čovjeka. Uvijek tako bilo.. EUROPA SE ZOVE I NATO. . NEMOŽE NAM NIKO NIŠTA.
Nova vijest iz CIK BiH - Srebrenica i Cazin Prebreojavanje - Srebrenice i novo glasovanje - Cazin će se vršiti u džamiji Kralja Fahda u Sarajevu. Muftija je obezbedio brojalice. Baždarenje brojalica je urađeno u Instambulu tako da nema sumnji u njihovu tačnost. Brojanje listića će nadgledati bosanske vahabije , a u Cazinu prvi covjek komisije Sulejman velicanstveni.
Dobro bosnjo katolicki
Da li je brko sa Bosfora poslao rahatluk za glasače?
@Boba.pa biče uskoro razvod a vama kome.se ne źivi i nepośtuje BIH ima Srbija..Pa tam kmeeeečite.. Misliš da su dźaba sve NATO države skoro oko srbije.i bosna crna gora srbija do 2020 u EU..A RS ni na mapi.. Uapad radi svoje,nebrini.Ima joś mnogo stvari.
Opet ste nerealni o oslanjate se na druge koji će vam kao i uvek okrenuti leđa!
Oh Mile, pa ti si Bosiću iz SDSa sudom naplatio 7000 KM oštete za duševnu bol koji ti je on navodno nanio lažnim optužbama za par milijardica iz BAnki Srpske ! A svo to vrijeme BAkir po tvom vlastitom priznanju nanosi veliku duševnu bol i strah . VRAĆAJ PARE BOSIĆU, MILE LOPOVE ! :)
Muslimanima je demokracija poziv na divljačenje. Pa ako nece u Sarajevu propitajte ga malo tu u okolisu recimo Jajca. Neovisna Nerceg Bosna Hrvatim - treci entitet ovako vise ne ide. Referendum o NH BH je pitanje tjedna...........
Nesto se ti tjedni oduzili u godine :)
e dodo dodo nisi ti u poziciji da postavljaš uslove........ i neka nisi
kako nije? vidis da postavlja :D
@gringo.. Svako ima svoju cjenu💶💵.. 😉
Niko normalan ko želi dobro ovoj zemlji nebi ulazio u konflikt sa ovim političkim kapitalcem, osim toga i predsjednikom entiteta RS, mudrim likom sa vezama u Izraelu, EU, a pogotovo što ima podršku Rusije. Bošnjaci da imaju pameti napravili bi kombinaciju sa gospodinom Dodikom uz uzajamne ustupke i puno poštivanje, gospodin Dodik nije nacionalista, voli lovu i svoju porodicu, znači normalan 100%, samo mu treba dati ono što nemože odbiti.
Bio je Sloba mnogo veci kapitalac,zatim Mlaic,Karadjuc...gdje su danas? Nema vise ustupaka! Ustupili smo ustav,himnu,zastavu,entitetska drzavljanstva,promjene imena gradova...USTUPILI SVE ONO STO JEDNU DRZAVU CINI DRZAVOM ,ustvari nismo mi vec SDA u ime naroda ,NENORMALAN NAROD SVE PRECUTIO. Dosao je red da stavimo tacku na ustupke.
Stidite se Mile i BAkire i Dragane, vi ništa ne obećavate i to ispunjavate ! A rogovi ste u vreči kod dogovora. Vidite duhanske bande kako im nacija ne smeta ni VITALNI NACIONALNI INTERES ! :)))) http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/38637/sipa_uhapsila_vlasnike_poznatih_firmi_ovo_su_imena_chlanova_duhanske_mafije.html