Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na šta smo spali da on uređuje odnose među nama. FUJ.
koje su mlakojne \"bosnjacki politicari\" to su p.i.z.d.e. nevidjene, dodje neki dodik i pljuje po svemu za sto su pali nazalost mnogi zivoti, i pljuje li pljuje,a svi sute ko p.i.z..de. najvece,nee znam samo sto se ne k.u.r.che na kosovu,zato sto ne smiju burazeru,izgleda da srbi postuju samo silu, od demokratskih rjesenja nista burazeru.
Opsti kaos.citava drzava je kaos .
Treba i Dodika i Tihica izbaciti iz svih institucija BiH,jer je to ista bagra..Samo razlika je u njima sto je jedan vlah,a drugi turcin.
...................
Šta je ono Mile juče na tvojoj puckoj proslavi himan Bosne i hercegovine :D kako se mile uzj3ba0,na kraju kaže,ma krivo mi je što je uspostavljena vojska BiH nije nama krivo ;)
dobro receno,gradjani su glasali za sdp da bi skinuli sda sa vlasti a oni kasnije napravili koaliciju i time izigrali glasace.ostalo sto dodik kaze je uobicajeno laprdanje
Upravu si treba te sve stranke izbaciti toliki broj Majmuna na jednom mjestu nikad nisam pogledao, a sto je najgore svadjaju se kao kad psi laju reze jedan na drugog ..uz uvazavanje zivotinja naravno ovako zivotinje bas i nerade jedna drugoj ...
Ase leži...
ja sam musliman i patriota veci od pola vas ovde,ali iskreno i bez imalo stida kazem da je ovaj dodik pametan covjek,nastranu sto je on nacionalista ali on je izuzetno pametan a zasto sacu vam kratko obrazloziti..pa zato sto citavo vrijeme od kako je na vlasti on ima jednu jedinu strategiju zavadi pa vladaj..sad je se priklonio sdp-u jer mu odgovara ovakav budzet da bi mogao jos da se nakrade i posto je sda jedina koja vidi sta genocidna tvorevina sa svojim traktorasom iz laktasa zeli onda mu ona smeta..neko je vec rekao a ja cu se prikloniti tom komentaru ako sdp ovo uradi i pristane da sa dudukom zajedno skloni sda i prihvati ovaj budzet ode zlatko na sledecim izborima u 3 pm.a sda ce ponovo doci na vlast da nam unisti zivot kao i do sada..prema tome treba izaci na ulice i polupati sve..molim i apelujem na sve sarajlije i bosance i hercegovce da nikada ali nikada ne zaborave rat i da nikad ne glasaju za masona radoncica jer je on srbin u dusi i ubacen je..poz
@RS. Nije tema treba li ići u privatizaciju. Ja tvrdim da je taj vaš vožd prodao sve što se prodati da . . da bi osigurao sebi vlast. U ime te vlasti će srljati i zaduživati se gdje stigne. Nije on protiv sudstva tek tako. Da se otkrije cijela računica, raspao bi se kao snjeg u Augustu. Nije mi point raspravljati u nedogled. Moj point je da dok je para ovaj konj će brbljati. Kad nestane gurnuće vas u rat. Rasturićemo vas na sto načina. Biće ponovo Republika Bosna i Hercegovina. Živi bili pa vidjeli.
\"Oj Srpska iz dva dela , kad češ opet biti cijela !?!
@Omer \"Avaz i ovaj klix su privatne novine\" Hvala bogu da su privatne. Ponavljam, ovo je kapitalizam a ne komunizam. Nema drzavni preduzeca, razumi to. To vam nije nikakav izgovor da su te novine privatne! Da su drzavne bio bi problem. I to vazi za preprodavanje. I tu se ponavljam, kapitalizam! Pradavale su se firme u ex-YU republikama, nije samo Dodik prodavoa. Primjer, INA u HR. To ces morati da naucis da prodavanje Telekoma Srpske nije greska Dodika nego nesto sto je se MORALO desiti. To se zove tranzicija iz komunizma u kapitalizam. Za cijenu ne znam, nadam se da je izvukao maksimum koliko je mogao. Dakle, to nije greska! Da bu.dala na vasoj strani ima pokazuju izbori i kako na silu pokasavate kroz razne politicke opcije ratne ciljeve ispuniti. Vi RS gledajte kako hocete, vas problem. Niste joj mogli nista i zato ona danas postoji. I nemoj sebi umisljati da mi hocemo sa vama drugacije razgovarati, vecina Srba nece nikako da razgovara sa vama! Srpska zauvijek!
@rs. Avaz i ovaj klix su privatne novine koje ganjaju bombastične vijesti. Dodik im dnevno uvijek da razloga za to. Posljedica toga je mržnja na ovim i drugim forumima. To je tvoj Dodik inscenirao. Političari stvaraju atmosferu u kojoj narod živi. Ima tone primitivnih seljak poput Dodika i na našoj strani ali nisu podržani. Najveći uspjeh tog tvog lidera je mržnja koju je reinkrenirao i poprodavao za male pare što se dalo. Mi RS ne prihvatamo kao srpsku svojinu. Ona je oteta i genocidna. Na ovaj i onaj način ćemo se boriti. Živi bili. Da ste se koji slučajem suočili sa zlom koje ste počini moglo bi se drugačije razgovarati.
Zar ovaj članak još nisu komentarisali mentoli poput Živka Josila i džihadbosne?!! Još nije osvanulo \"Srbin dismr\" i slične gluposti koje krase čak i članke koji se odnose na, recimo, vijesti iz Francuske Samoe! Retardi poput gore navedenih u svemu vide samo Srbe, a ne kapitaju da smrdi svako ko se ne kupa :-)) P.S. Josilo i džihad, da li ste se kupali danas ili to činite samo subotom i to kad je bojler na jeftinoj :-)))
ccc sta hoce vise i ta SDA, samo smeta u konacnoj podjeli zemlje i proklamovanom stvaranju dvije Njemacke-obje Istocne, u skladu s ideoloskim svjetonazorom drugova - Miće i Valtera
@AK 47 Kad tebe vidim kakav si sve manje se sramim sto je u moje ime i u ime Srpskog naroda pocinjen gen.ocid nad vama.