Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..izlapio mile ko sarajevski kiseljak😂😂😂😂😂vidim ga u zvEzdama granda😂😂😂😂😂
Ko jos ovu budalu jebe za sta. Obrisi bale mars dodo igraj klisa
..neće ga više niko da snima, sad palamudi po radio stanicama, bali u eter 😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sta bi sa referendumom ????
trebamo hitno raspisati referendum kao britanci. pitanje trreba da glasi: "da li ste za ukidanje entiteta i kantona?"
imaš dvije opcije referenduma, npr jednu da RS postane samostalna a drugu da se u Bosni ukinu entiteti, samo ne znam koja bi mogla proći u svijetu.
Krkane dosta više terorisanja države BiH i shvati jednom da nema rs i da nikada neće biti zločinačke i genocidne tvorevine jer uskoro dolazi vaš kraj zbrisaćemo vas sa lica zemlje i to ako trba i uz pomoć ISILA. Vi ne zaslužujete da živite i hodate po državi BiH koju ste natopili krvlju nedužnog naroda.
"Ignorisanje naše volje i našeg stava kojim se traži poštivanje zakona samo će dodatno usložniti situaciju u BiH. hahahah nase vollje to jest MOJE VOLJE ....HAHAHAHA
a zakon, zakon je nista
Hahaha, a dosad je sve funkcionisalo, mrš bre u tri pm krme, sve što ste mogli blokirali ste tako da nas više boli neka stvar, crkni pukni u četvrtak....
Mile ga ne vadi.
Nije dobro ignoriranje volje RS=a? Zasto? Naljutices se i raspisati referendum? Evo, pao sam na dupe od straha.
miletu je problem sto ne može ponoviti karadzicevu misao 92, sta bi se moglo desiti muslimanima ako izdaju na referendum, tu je problem
ŠAE PIČ*E PRPA OD 2 MILIONA BOŠNJAKA , ŠTO NAS IMA PREKO 50%, A VAS ĆE BITI ISPOD 30% , VIŠE JE NAS NEGO VAS I HRVATA ZAJEDNO , BOSNA BOŠNJACIMA , A VI MRŠ IZ BOSNE MAMU VAM JADNU . JOŠ SAMO U NATO KAD UĐEMO , PA ĆEMO OPET NA BANJALUKU .
sjasi kurta da uzjasi murta
koiki su mu obrazi ko moji guzovi
Šta reči kretenu ?
TI i Zmaj od Šipova u paru biste bili nepobjedivi i uvijek u finalu !
Sto vam se to ne dopada gospodine Dodik? Popis rezidentnih stanovnika? A, posto su protjerani sa svojih ognjista, dakle te ne treba popisivati i brojati!? E malo sutra.
Objavit ce se crko puko
ma nema nikakvog usložnjavanja.....samo ide dokaz da manjina konstantno 8ebe većinu bez obzira na rezultate na izborima, a da naši glupi političari samo popuštaju o minimiziraju glas vlastitog naroda.....
opet ovaj Dick misli da je neki faktor ,,,, niko i nista si
ma ti si svoje odsviro , jos malo imas
Pa kretenu tvoji su učestovali u donošenju zakona o popisu ti si tad bio u vlasti i sad nešto trabonjaš. Molim agenciju za statistiku ako ikako može da da rezultate popisa za taj posbeni dio tih spornih 190.000 popisnica da vidimo o čemu ovi srbi pričaju. ja ne vjerujem da su to sve bošnjaci.