Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIOLOŠKA DECA I CEPANICE: Mi u Srbiji imamo našu biološku decu a sve ostalo su samo CEPANICE :)
Mozeli proc dan bez ovog genocidnog krvoloka ima ga jedino vise na avazu jos mu tepaju mora da je fahrin jaran.
STOP tročlanom predsjedništvu! STOP entitetskim i etničkim vetima! Svaki narod ima svog predsjednika i svaki narod gladuje! STOP! JEDNA DRŽAVA - JEDAN PREDSJEDNIK!
Ja, Milorad Dodik, GOSPODAR svih gospodara, moja biološka porodica i moja politička partija, u ovo vreme teške ekonomske krize, mi smo najpametniji nezamenjivi stručnjaci, znamo sve tajne života koje niko ne zna osim nas, naša mudrost je beskrajna, pa zbog toga krediti, novac i vreme poreskih obveznika širom sveta, treba da se troše za naše bežanje od neugodnih pitanja, i za čuvanje naših skupocenih božanskih stražnjica od tamo neke jeftine batine...
Ovaj ce kabadahija zavrsiti uostalom kao i ostali srpski "vozdovi"..., neslavno..., samo se pitam hoce li Srbi ikada izabrati kulturnog, civilizovanog i modernog covjeka ili ce ih uvijek pretstavljati ovakvi ruralci poput Dodika, Karadzica, Mladica, Slobe, Vojislava......zvijeri u ljudskom liku.....
siptari incest, smrde
SIPTARI SMRDE
Ma Dodo i tvoje je jos malo...
MALE TAJNE KUHANJA RATOVA: Države u svetu su često bile u napetim odnosima, ali su uglavnom uspevale izbeći međusobne fizičke sukobe, sve do onda kad je Srbija 1914 godine isprovocirala Veliki Rat. U novije vreme, 2011 godine, nije uspeo pokušaj zakuhavanja svetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima naše SANU ( srpske akademije nauka i umetnosti ) u Beogradu, jer veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u našoj SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspešno mogla neprimetno zakuhati neki novi rat (naš NAČERTANJE projekat) kao što smo pokušali u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovali u Hrvatskoj, Hercegovini, Bosni i Kosovu ... utehu najčešće tražimo u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaranju obrazovnog sistema.