Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevski atentat će obilježavati u Višegradu, u gradu u kojem su Dodikove kolege pobile većinu muslimanskog stanovništva. Toliko o srpskom antifašizmu
PS LUD NAROD
Dodik oblizes nam ljubavni misic
Nije na Dodiku da on govori o antifašizmu, jer on stim nema ništa zajedničko
Sarajevski atentat treba svake godine obiljezavati jer je to bijo pocetak 2 sv rata i pocetak masovnih zlocina sirom svijeta.Teroristicku Smrdiju treba prozivati na svakom mjestu i svakoj prilici....
Uči, uči i ponovo uči, i kada pomisliš da sve znaš ponovo uzmi i pročitaj neku knjigu
Ovaj dodo nije pravo bolestan
kad neka javna osoba,npr političar (ili princ), prolazi u automobilu gradom,a netko na njega baci bombu ili puca pištoljem - to se zove terorizam. nebo je plavo, voda je mokra, atentat je terorizam!
Terorizam bi bilo da su pucali po građanima ili bacili bombu na ljude koji su stajali pored, a ovako je atentat
ljubomora..ljubomora ..pojede mile svoja j... kad mu spomenes sarajevo pa makar i srbin puco...trebalo je da se zove banjalucki atentat...
Dodika treba protjerati iz BiH, posto on ne priznaje ovu drzavu, ne vidim razlog u njoj da zivi! Apsurd je da se uopste slusa ono sta on ima da promrmlja, da se gleda ono sta on kao osoba prezentuje...
srbi treba da se vrate u vjeru svojih predaka,da vjeruju u zeusa i u ikara
Malo o Laktašenku, neće se prekrajati istorija svijeta. Ona ostaje ista. Kao istorija pobjednika - po običaju pobjednici je i pišu. Ali nažalost, VRS nije pobjedila, izgubila je prema tome nemate pravo na bilo kakva pisanija. Takođe uradili ste" ŠTO NIKO U EVROPI POSLIJE II SVJ. RATA NIJE - POČINILI GENOCID"! pRIZNAO JE MILE TO POČETKOM 21 VJEKA!!!/ / FTV - postoji snimak/.
За оне који неће да знају.Према оригиналном плану "Младе Босне" атентат на Фердинада је требао да изврши Мухамед Мехмед Мехмедбашић, али је заказало оружје, након тога Принцип је то учинио.Значи српски муслиман је требао да буде атентатор.
За оне који неће да знају - Servi su genocidno agresorsko pleme pomiješanih ciganskih, ruskih, turskih, bugarskih, mađarskih, grčkih...gena koje već 900 godina udara na Bosnu, još od vremena kad su se zvali Rašani i bili katolici, al nikako da nam je uzmu. Da vam nije bilo Tite i Komunjara RS bi bio negdje u Zemunu, opština BG pašaluk.
ne postji srpski musliman samo moze biti srbijanski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
За оне који неће да знају.Према оригиналном плану "Младе Босне" атенста на Фердинада је требао даи изврши Мухамед Мехмед Мехмедбашић, али је заказало оружје, након тога Принцип је то учинио.Значи српски муслиман је требао да буде атентатор.
"Sve što izgubimo u miru namaknu će se u miru". „...čitavog života unesrećen našom srpskom stvarnošću. Sada, na kraju te drame, nisam uveren da sam mogao drugim putem da stignem do srpske propasti. A time i do svoje propasti sa idejama koje sam zastupao.“ Nacionalizam ovde sam sebe raskrinkava kao sistem u kojem nacionalista, ne mogavši da odagna zlu slutnju da će nacija neminovno propasti, igra ulogu njenog branioca od tog permanentnog raspada u koji ju je upleo sopstvenim idejama. On mrzi sopstvenu naciju, jer ona, svojom propašću, upropašćuje njegove ideje. To je sistem projekcija gde strah (u kojem su velike oči) vodi u zaslepljujuću mržnju" Dobrica Cosic srpski otac nacije.
Nauči papak razliku između poštenog patriote/nacionaliste i šoviniste.
E pa milorade (namjerno malim slovom) ako vec tvrdis da znas historiju trebao bi znati da "principovom mostu" nije dato drugo ime nego vraceno originalno koje je dato mostu kad je on i sagradjen i koje je bilo mnogo duze nego ovo nasilu nametnuto...
Može Dodik prerajati historiju kol'ko god hoce, ali cinjenica je da Gavrilo Princip nije častan čovjek(borac), samim tim što je u svom atentatu usmrtio jednu trudnicu. To se ne može nazvati ni slučajnošću zato što su prvo pokušali bombama da ga ubiju, a bombe uvijek nose kolateralne žrtve. Uostalom logično je da Gavrilo Princip ima veze sa terorizmom jer su ga teroristi ( Crna Ruka ) naučili da koristi revolver.
RS je fasisticka tvorevina! Amen
RS su stvorili socijalista Dobrica Cosic, socijalisticka partija Smrdije, socijalista Milosevic, komunisticka UDBA i komunisticka JNA, a Dodik je socijal-demokrata i clan Internacionale - o kojim ba 'fasistima' vi vise trabunjate?
p.s. dakako uz pomoc Franje Tudjmana, nosioca partizanske spomenice '41. i Gojka Suska oficira komunisticke UDB-e.
MI DANAS DA OBILJEZAVAMO SUNCAN DAN, DODIK BI SE BUNIO I PROSLAVLJAO BI OBLACNO VRIJEME U BANJOJ LUCI. MILE DA NIJE BILO GAVRILO MI BI MOZDA DANAS BILI NEKO I NESTO, OVAKO HLJEBA NEMAMO DA JEDEMO KAKO TREBA