Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će Treći, bit će referendum :D hahahahaha
@marko ti si glup! svaki drugi komentar bi bio suvisan.
@Pretorian....ali ti nisi pravi srbin.....oni pravi naime zive u Srbiji i sumnjam da bi davali zivote za Laktasenka !!!!! SIKTER
Pravi Srbin bi zivot za Dodika dao...
što je dodik dobio ili izgubio nemam pojma.to su ipak malo veće igre od moih spoznaja.no ono što ja znam sigurno da vi gospodine ivaniću sa ovim istupom niste dobili ništa.no ja vam unaprijed čestitam jer ste upali u mašinu u kojoj je dugo vremena bio i naš veliki pozer i izdajnik mesić.sva njegova stremljenja i svi njegovi \"uspjesi\" bili su zalud.vama želim puno više sreće,ipak ste vi srbin a ja hrvat!
PA Ivanicu,jos VLAST nije ni formirana,istom je proslo 7 mjeseci,O\'cemu to ti pricas-da nevidis bas nista sto se obecalo/ gos,Gde to ,TI\' zivis-ako si tako prokontao da je gos,Dodik do sada najvecu gresku naptavio-kao od svega obecanog,bice SUPER ! Nelupaj badava ko ,Maxim,po diviziji !!!
Kako mogu ljudi na svaku temu koja se pise,komentarisati na nacin koji to cine Pa niko ne komentarise srz ,vec samo golo izivljavanje Ukinuti treba komentare da se ne blamiramo koliko smo prosti i neobrazovani Bar tako se prikazuje vecina komentatora UZAS
srbi smrde..
MA NISI NO TI NISTA BOLJI TI SI DVIJE NULE tj.WC ODJ......j
DODIKU SA OVIM SI POTROSIJO SAV KREDIT PRVO SAM VEROVO DA SU STVARNO PRISTALI ALI VIDIM DA SI SE SAMO TI PRIKLONIJO PRIJATELJU JUDE TADICIJA. PUNO PRICAS A NISTA NE RADIS A NAG.UZIS SE NA NAREĐENJE EVROPI! SA OVIM SI IZGUBIO PODRSKU POLA SRBA I PODRSKA CE DALJE DA PADA. GOV.NO JEDNO KAKO CES SADA DA STANES PRED NAROD I DA LA.ZES KAKO SI DOBIO STA SI HTEO KAKO TE NIJE STID. STVARNO SI NAS RAZOCARAO I ZATO CES DA PLATIS!!!
SEREM TI SE NA \"DOMOVINU\"
Pocelo je pocelo...!!! KRAJ GENNOCITETU-CETTNOCITETU...!!! Republika Bosna i Hercegovina, njena zastava sa sest ljiljana i himna jedna si jedina...!!! To je nasa domovina...!!!
je li ukinuta rs ili jos uvijek ima vecinu zemlje???
ko vodi ?
U\"boljem\"entitetu je stanje alarmantno,najveći pritisak stvara nelikvidan penzioni fond
Tako je gospodine Ivaniću. Volio bih da politički lideri rade na poboljšanju života svih stanovnika BiH ujedinjenim snagama , da se manje spominje mi iz ovog ... ili vi iz onog entiteta. Narod je isti i tamo i ovamo i narod hoće bolji i sigurniji život bez dizanja tenzija i seljačkog vođenja politike. Zaustavite kriminal svih oblika! Lično poznajem gospodina Ivanića od prije rata kao dobrog, stručnog i modernog čovjeka. Pozdravljam ga iz Belgije!
de ba smiri dozivljaj, nije ovde tebe niko dosao da proziva-poenta je rodzak u tome da nas mogu nazivati kako hoce neprijatelji BIH a naravno za sebe cu uvijek reci da sam i Bosanac i Hercegovac...kontas rodzak?! Ne treba nama niko da bi sredili potencijalni referendum.