Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci nista od kupanja i ove godine ? :(
Neka se zna da ce on donirati. To je vaznije jer idu izbori, pa neka narod zna...
Legen... sačekajte malo.... darno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baja odlučio i 2014-tu proživit a da se ne plakne
Pametnije ti je da si kupio hljeba i podjelio po ulicama Doboja,Rogatice,Vesegrada itd Tamo ljudi KUNEM SE nemaju ni za kifle Komplet istocna Bosna sto se tice takozvane RS bi crkla od gladi da im nije Gorazda i da se masovno ne zaposljavaju tamo
Sto si se nas'o uvrjedjen? Ja samo kazem cinjenicno stanje.Znaci realno od Doboja pa do istocne bosne kao da je bala atomska bomba..A to sto se vi zadovoljavate dodikovim ostacima to je vas problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prvi put nakon 10 godina da nesto pametno cujem od Dodika. Da li je ovo predizorna kampanja? Prvi put moze se reci da je nesto pametno rekao, iako mu nije lijepo sto je osramotio Lipovacu. Sustina upravo jeste ta, da se doniraju sredstva, a ne da se poliva. Vecina je shvatila obrnuto. Kad bi bio Dodik pametan u svemu kao ovome bilo bi dobro.
da su nasi donirali on bi se poljevao vodom .koje kontre hehe
Pet stoja, a koliko si Ceci stavio u gaće?? Neka ti žena ne sazna! / među nama, oko 100000, iz državne kase - naravno)!
nemoj bgt 500 km ako to das na dr mjestu ces nas ukopat za bar 5 milona
Citavih 500 KM nemoj ba Mile mnogo je to za tebe
...MA LAVINA ČOVJEK ,NIJE MU NIKO DO KOLJENA...IMA DAMU DA KAŽE KOME ŠTA HOĆE I NIKO MU NIŠTA NE SMIJE JER JE PREDSTAVNIK NEČEGA ŠTO SU SVI ODOBRILI I BEZ OBZIRA KOLIKO PIZDILI NE SMIJ MU STRANCI NIŠTA ,A JOŠ DA NE SPOMINJEM PUTINA U SVEMU TOME...OVAJ LIK JE JEDINI KOJI JE BOSNI SA LAGUMDŽIJOM UTRO PUT KA NEKOJ CIVILIZACIJI KOJA ĆE KONAČNO NA NEŠTO LIČITI I DOPRINIJETI KONAČNOM NAPRETKU SLAVENA KOJI SU JEDINI JOŠ NOR,ALAN NAROD NA CIJELOJ PLANETI ZEMLJI...OSTALO SVE ILI BEZ MOZGA ILI BEZ DAMU (VIDJELU+I SMO POBJEDNIKA EUROVIZIJE)...
Ispade pametini gospodin Dodik od svih ovih što trače baptističke rituale, pametan izbor i naravno najučkoviti... Ovim je dokazao da kako se pomaže a ne izigrava majmuna kao dino merlin itd.
Pospi se govnima to ti je najbolja donacija svima ce znacit.
ja ne razumijem ovaj naš narod,*** vas onaj koga bira... đubre stvoreno izmišljeno, sve ti najgore želim.
ovi nasi se javljaju s plaze :D
Hoce li ovo zeznuti Radoncica? Radonja je dao kombi vode kada su bile poplave? Sada ne znam sta je skuplje ?
umzi makar abdest!!!
nemoj i to je puno za mjesečna primanja ;(
pretrgo' se.
Dusa